Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian are maximum de puncte după etapa a 3-a

* Voința Vișani și Viitorul Șuțești completează podiumul campionatului Ligii a IV-a * cu un hat trick marcat, Sorin Techiu a fost golgeterul etapei

 

Meciul dintre singurele echipe cu maximim de puncte după primele două etape ale Ligii a IV-a, Victoria Traian – Voința Vișani, s-a ridicat la statutul de derby. Ambele echipe au jucat cu mare dăruire, iar ocaziile au alternat la ambele porți. Emanuel Moldoveanu a adus-o pe Victoria Traian în avantaj încă din minutul 4, acesta fiind și rezultatul pauzei. La zece minute de la reluare, Voința Vișani a obținut un penalty, Manea a marcat și, la 1-1, partida se relansa. Echipa gazdă a fost mai activă în faza de atac și în minutul 76 a marcat golul victoriei prin Sergiu Simion.

Scorul etapei a fost stabilit de ACSC Cazasu, care s-a impus cu 6-1, pe teren propriu, în partida cu Viitorul Însurăței. Golgeterul partidei și al etapei a 3-a, a Ligii a IV-a, a fost Sorin Techiu, care a marcat un hat trick. Viitorul Șuțești s-a impus cu 2-1 la Dacia Bertești grație unui gol marcat în minutul 84 de Valentin Ioniță.

După etapa a 3-a, lider rămâne Victoria Traian cu 9 puncte, pe locul al doilea se află Voința Vișani 6 puncte (golaveraj: 10-4), iar pe al treilea Viitorul Șuțești 6 puncte (5-4).

 

Rezultatele și marcatorii etapei a 3-a:

Dacia Bertești – Viitorul Șuțești 1-2 (0-1)

Constantin (min. 54) / I. Matei (min. 13), V. Ioniță (min. 84)

Victoria Traian – Voința Vișani 2-1 (1-0).

E. Moldoveanu (min. 4), Simion (min. 76) / Manea (min. 55 – pen.)

ACSC Cazasu – Viitorul Însurăței 6-1 (2-0)

Techiu (min. 31, 65, 83), Ionescu (min. 42, 64), Gologan (min. 53) / V. Gheorghe (min. 21)

Daous Dava a stat.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii