Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Ilie s-a clasat al saselea la maratonul din California

Atletul veteran brailean, Victor Ilie a reusit cea mai buna performanta a sa din acest an la un maraton international, locul al saselea, din 208 concurenti, la categoria de virsta 50-55, prezenti la editia jubiliara a concursului din California.
La editia din acest an, derulata pe data de 2 decembrie au luat startul in jur de 6000 de concurenti, insa, din cauza numeroaselor diferente de nivel si a vintului puternic, la sosire au ajuns numai 4743.
"Daca anul trecut am iesit pe pozitia a 13-a, acum am facut un progres destul de mare, locul al saselea, cu timpul de 3 ore, 12 minute si 11 secunde, unul imbunatatit cu cinci minute si jumatate fata de cel realizat la editia precedenta. Cunosteam profilul traseului si acest lucru m-a ajutat enorm, daca reuseam sa ajung si cu citeva zile mai inainte pentru a ma acomoda cu diferenta de fus orar si bineinteles daca eram mai odihnit cred ca puteam sa obtin primul loc la categoria mea de virsta. Este cel mai bun rezultat al meu din acest an competitional si ma bucur enorm ca am reusit sa-l obtin la cea de-a 25-a editie a maratonului Californiei" a declarat Victor Ilie.
Atletul veteran brailean, component al Clubului Sportiv Municipal, va incepe sezonul competitional 2008 cu prilejul maratonului de la Tokyo.
"Cu toate ca sezonul competitional s-a incheiat, voi continua sa ma pregatesc pentru cel din 2008. La inceputul anului viitor voi participa la concursul de la Tokyo unde sper sa obtin un rezultat si mai bun decit locul al saselea din California" a mai adaugat Victor Ilie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii