Skip to main content

Victor Ilie, din nou pe podium

* maratonistul brăilean s-a clasat pe locul al doilea la Maratonul “Delta Dunării” Sulina și la Maratonul Internațional Chișinău * atletul veteran brăilean a ajuns la al 314-lea maraton din cariera sa

 

Maratonistul brăilean Victor Ilie a participat în această lună la două competiții, maratonul “Delta Dunării” Sulina și Maratonul Internațional Chișinău.

La competiția din țară, startul s-a dat din dreptul Palatului Comisiei Europene a Dunării și s-a alergat pe drum public pavat, pe lângă muzeul Farului și Tabăra Sulina. Concurenții au traversat Canalul de Centura și au continuat alergarea pe nisip până la malul mării. Pentru maratoniști traseul a continuat pe plajă, apoi s-au întors spre zona de start, o tură însumând 10,5 km. Alergătorii de la maraton au efectuat 4 ture.

“La această competiție au fost acceptați 24 de alergători, iar la general eu m-am clasat pe locul al 17-lea. Dar organizatorii au acordat premii și pe categorii de vârstă, iar la categoria 65-69 de ani am ocupat locul secund. A fost a 10-a ediție, dar eu doar la 4 am reușit să ajung. A fost un maraton foarte bine organizat în acest an de fosta mare atletă, Elena Fidatov. Au mai fost și alți brăileni care au participat la această ediție, dar la alte secțiuni, Viorel Stan, Gabriel Balaban, Florica Perianu”, ne-a declarat Victor Ilie.

La Maratonul Internațional Chișinău s-au înscris 248 de sportivi dar au fost acceptați doar 178, printre concurenți fiind prezent și Victor Ilie. La al 314-lea maraton din cariera sa sportivă, Victor Ilie s-a clasat pe locul al doilea la categoria sa de vârstă.

“Eu sunt mulțumit de rezultat, am reușit să bat 55 de sportivi din 178 acceptați de organizatori să concureze, iar la categoria mea de vârstă am fost al doilea. Am fost invitat de onoare și în acest an și sunt printre puținii care au participat la toate edițiile, dar în acest an nu a mai fost ca înainte. Lipsa participanților mi-a lăsat așa un gust amar. Nu au fost acceptați decât sportivii care au prezentat un test test Covid-19 RT-PCR. Competiția a fost însă impecabil organizată”, a mai spus Victor Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu