Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victor Becali: Rapid este o solutie pentru Catalin Munteanu

Impresarul Victor Becali a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca Rapid este o solutie pentru Catalin Munteanu, mijlocas care si-a reziliat contractul cu FC Dinamo.
"Rapid este o solutie pentru Catalin Munteanu, de ce nu ar fi? El si-a incheiat conturile cu Dinamo, are hirtia la mina. Deocamdata nu stiu sa aiba alte oferte, dar el are valoare si se poate transfera oriunde", a afirmat procuratorul jucatorului, Victor Becali.
Fostul atacant al echipei Dinamo, Ionel Ganea, a declarat, marti, pentru TV Sport ca garanteaza pentru mijlocasul Catalin Munteanu in fata conducerii gruparii giulestene. "Atit domnul Copos, cit si Razvan, s-a interesat de el si eu sint, ca sa spun asa, un garant pentru el. Catalin este un om extraordinar din toate punctele de vedere", a mentionat Ganea, care urmeaza sa semneze in zilele urmatoare un contract cu Rapid.
Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca mijlocasul Catalin Munteanu nu mai face parte din lotul echipei antrenate de Mircea Rednic. "De comun acord, am incheiat colaborarea cu Catalin Munteanu. Nu mai face parte din planurile tactice ale antrenorului Mircea Rednic", a spus Borcea.
Catalin Munteanu, care avea contract cu Dinamo pina in aceasta iarna, declarase in urma cu ceva timp ca si-a prelungit intelegerea pentru inca doi ani si jumatate. Munteanu a evoluat in sezonul de toamna in 17 meciuri in Liga I pentru Dinamo si a marcat doua goluri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii