Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victime ale soferilor neatenti

La sfirsitul saptaminii trecute, doua femei au ajuns la spital dupa ce au fost victime ale unor evenimente rutiere, cauzate de doi soferi neatenti.
Constanta V. (46 de ani) a fost accidentata de galateanul Adrian Gabriel G. (29 de ani), In timp ce acesta conducea un autoturism "Dacia 1310", pe strada Celulozei, din municipiu. Soferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers Inapoi si a lovit-o pe femeie, care a fost imediat transportata la spital pentru Ingrijiri medicale.
In aceeasi zi a ajuns la spital si Tatiana H. (55 de ani), din orasul Chisinau, Republica Moldova, care era pasagera intr-un autoturism "Mercedes", condus de Vladimir H. (57 de ani), din aceeasi localitate. Pe DJ 211, in afara localitatii Viziru, din cauza neatentiei In conducere, soferul a patruns pe acostamentul din dreapta al drumului, a pierdut controlul asupra volanului, a revenit pe banda din sens opus si apoi a iesit de pe sosea.
"In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a pasagerei din autoturism, care a fost transportata la spital pentru Ingrijiri medicale. Ocupantii autoturismului nu purtau centurile de siguranta. In ambele cazuri, conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest si li s-au recoltat probe biologice de singe, pentru stabilirea gradului de alcoolemie. In cauza s-au Intocmit dosare penale", ne-au precizat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al IPJ Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii