Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Vasioiu se va ocupa de ascutit creioane

Primarul municipiului nu a renuntat la ideea de a-i retrage din atributii viceprimarului Daniela Vasioiu, insa nu s-a hotarit inca
in ce moment va semna o astfel de dispozitie. El spune ca are acum si un exemplu de urmat, in persoana primarului Bucurestiului, Adriean Videanu, care le-a retras complet toate atributiile viceprimarilor sai. "Urmeaza sa o fac. Eu nu aveam o confirmare, ma gindeam "domnule, poate gresesc", dar am vazut acum ca seful lor, domnul Videanu, a platit chiar un studiu si a luat toate atributiile viceprimarilor. Deci am si un model de inspiratie acum, fara nici un fel de problema. Eu sper ca luna asta sa finalizez organigrama Primariei si o s-o fac si pe-asta". Intrebat fiind pe ce o sa mai ia banii viceprimarul Vasioiu, daca ii va retrage toate atributiile, Cibu a raspuns: "Nu stiu, o sa ma interesez la Bucuresti, ca e normal sa fie o sursa de inspiratie o primarie de capitala. Videanu spunea ca viceprimarii lui se ocupa de ascutit creioane, treburi de genul asta".
Amintim ca, in urma cu citeva saptamini, viceprimarul Vasioiu a declarat ca daca primarul ii va mai retrage vreo atributie, ii va contesta decizia, dat fiind ca nu o considera intemeiata, si nu va mai tolera masuri de acest tip, luate dupa bunul plac al lui Cibu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii