Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viceprimarul Tilea, tinta pentru candidatii PSD

Viceprimarul Lucian Tilea ii calca pe nervi pe unii dintre posibilii candidati ai PSD la Primaria municipiului. Doru Damian si Viorel Balcan considera ca decit sa ia in deridere solutiile propuse de ei, pentru diversele probleme ale orasului, vicele ar face mai bine sa le rezolve, daca tot o face pe grozavul.
"Dumnealui, in ultima perioada, de pe pozitia lui Mos Nechifor Cotcariul, face tot felul de aprecieri la adresa unuia si altuia, de lectii, de parca eu as fi viceprimar de doi ani, nu domnia sa. Sa pofteasca sa puna mina la treaba. El isi da cu presupusul despre ce vrem noi, citiva din Braila care chiar dorim sa facem ceva pentru orasul asta si el da sfaturi, a vazut multe filme stiintifico-fantastice, ne-a luat cu GPS-urile... Sint foarte bune, chiar am discutat problema asta cu el, dar asta inseamna o perspectiva pe termen mediu si lung, in nici un caz miine nu se poate face acest lucru. Deci eu cred ca acest domn nu face decit sa poarte la Primaria Brailei indepedenta, gen “nu candidez, nu ma intereseaza”, dar in fapt el isi face campanie electorala mascata, sperind sa il aleaga probabil florile de pe bulevardul Cuza si copacii din Lacu Sarat", a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Damian.
Si Viorel Balcan este nemultumit de comentariile lui Tilea, la adresa sa: "Nu am inteles de ce si de cind domnul vice Tilea este in masura sa faca aprecieri si sa dea note la propunerile mele si ale colegilor mei, legate de imbunatatirea transportului in comun sau de problema ciinilor vagabonzi. O varianta pentru imbunatatirea transportului in comun a fost privatizarea activitatii de transport cu autobuze si microbuze. Dl Tilea, cu gindirea liberala, ar trebui sa intuiasca avantajele acestei actiuni. Si la propunerile de rezolvare referitor la ciinii comunitari, domnul viceprimar este nemultumit, si, ca in Caragiale, spune ca exista un serviciu care lipseste cu desavirsire. Dl Tilea isi da cu parerea ca un martian, nu ca un primar. Citez “daca nu ar fi gunoaie la colturi, nu ar fi nici ciini”. Lumea ar zice ca daca n-ar fi de-alde Tilea la Primarie, n-ar fi nici gunoaie, nici ciini comunitari. Vise placute, domnule Tilea!"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii