Mergi la conţinutul principal

Viceprimarul Dănăilă crede, dar nu cercetează

Până şi PNL Brăila cred că a uitat de Dănăilă, în sensul că l-a cam uitat în funcţie. Dar la treaba asta cred că deja lucrează nenea Cătălin Boboc, că doar de asta este lider de filială, ce naiba!
Chestia care ne intrigă cumva cu privire la domnul Dănăilă este că el pare intrat într-un concediu de odihnă prelungit. De la distanţă, adică de aici, din redacţia Scormonitoru, Dănăilă pare omul care vine la serviciu doar ca să aibă de unde pleca. Sunt convins că domnul Dănăilă ar putea veni cu sute, poate chiar mii de argumente pentru a ne convinge că el chiar merită salariul de viceprimar, însă problema dumnealui este extrem de simplă: nu îl crede nici dracu.
De exemplu, una dintre atribuţiile lui Dănăilă se referă la curăţenia oraşului. Nu intru în amănunte, căci am altele mai importrante de scris în articol. Vestea bună este că viceprimarul Dănăilă, în sfârşit, a aflat şi el că Brăila este un oraş murdar. Că ghenele de gunoi zac aiurea neridicate, că este mizerie în Brăila etc. Vestea proastă este însă că viceprimarul Dănăilă nu face nimic pentru a îndrepta aceste lucruri. Ba nu, greşesc! Viceprimarul Dănăilă face ceva în acest sens: vorbeşte! Adică, cască gura. Şi se declară extrem de nemulţumit de felul în care înţeleg firmele de salubritate să îşi facă treaba, ba chiar se gândeşte şi la sancţionarea acestor societăţi comerciale. Din tot discursul lui Dănăilă, găzduit de ziarul Obiectiv, zilele trecute, am reţinut doar că el „crede" că treaba nu este în regulă, că el „crede" că ar fi cazul să se schimbe ceva. Ca şi cum Dănăilă nu ar face parte din sistem, ca şi cum el nu ar fi plătit pentru a veni (propune) soluţii, ci ar fi remunerat doar ca să constate ce anume merge rău.
Viceprimarul Dănăilă „crede", că doar nu îl doare gura să creadă, nu însă să şi cerceteze. Şi cel mai probabil va crede aşa până în vara anului 2016, când vor avea din nou alegeri în Brăila, iar postul lui Dănăilă va fi scos la concurs. Şi dacă nenea Simionescu va câştiga un nou mandat de primar (deşi nu ştiu dacă va mai candida sau nu), e clar că Dănăilă va fi viceprimar încă 4 ani.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro