Mergi la conţinutul principal

Viceprimarii lui Dragomir. Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea, încă 4 ani

• vineri, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local Municipal Brăila, ce doi au fost aleşi în funcţii • din cei 21 de consilierii prezenţi, 17 au votat “pentru” iar 4 voturi au fost nule

 

Doiniţa Ciocan şi Alexandru Crican Jantea vor fi viceprimari ai municipiului Brăila şi în următorii 4 ani. Decizia a fost luată vineri, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local Municipal, în care unul dintre proiectele de pe ordinea de zi, iniţiat de primarul Marian Dragomir, a vizat “alegerea viceprimarilor municipiului Brăila”. PSD, care are majoritatea în Consiliu, i-a desemnat pe cei doi pentru funcţiile de viceprimari. PMP şi PNL, celelalte două partide care au reprezentanţi în CLM, nu au venit cu alte propuneri. La şedinţă au fost prezenţi 21 de consilieri din cei 22 de consilieri validaţi până acum, absent fiind Ionel Enuţă de la PNL. La şedinţă au fost prezenţi 16 consilieri de la PSD, 4 de la PNL (Cătălin Canciu, Adrian Tabarac, Laurenţiu Coman şi Florin Gheorghiţă) iar de la PMP a fost prezentă Daniela Rădulescu.

Astfel, în urma votului, Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea au fost aleşi viceprimari cu 17 voturi din totalul de 21 voturi exprimate. Au fost 4 voturi nule, acestea venind din partea consilierilor PNL.

Cei doi vor avea aceleaşi atribuţii ca în mandatul precedent. Astfel, Doiniţa Ciocan are în subordine următoarele direcţii: Direcţia Finanţelor Publice Locale; Direcţia Strategii Programe şi Proiecte de Dezvoltare, Relaţii Internaţionale; Direcţia de Asistenţă Socială; SUP Seroplant; SUP Administrare Fond Locativ şi Cimitire; SUP Administrare şi Gospodărire Locală; Serviciul de Transport Public Local de Călători şi Administrare Portuară; Serviciul Public de Asistenţă Medicală şi Administrarea Creşelor; Centrul de Asistenţă Paleativă “Sf. Maria”; Căminul pentru persoane vârstnice “Sf. Apostoli Petru şi Pavel”; Căminul “Lacu Sărat”; Teatrul “Maria Filotti”; Teatrul de Păpuşi; Casa de Cultură a Municipiului; SC “Braicar” SA şi SC “ECO” SA. De asemenea, aceasta va fi reprezentantul primarului în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “ECO Dunărea” Brăila.

În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Jantea, acesta va coordona şi răspunde de activitatea următoarelor direcţii ale aparatului de specialitate al primarului, servicii publice şi societăţi comerciale: Direcţia Arhitect şef; Direcţia Tehnică; Direcţia Patrimoniu; Poliţia Locală a Municipiului Brăila; C.U.P “Dunărea” S.A Brăila şi S.C “Administraţia Pieţelor şi Târgurilor” S.A Brăila. De asemenea, Jantea va urmări, coordona şi răspunde de activităţile legate de finalizarea procedurilor judiciare referitoare la S.C CET S.A Brăila; R.A Administraţia Zonei Libere Brăila şi Spitalul de Psihiatrie Sf. Pantelimon. Precizăm că tot acesta va asigura reprezentarea primarului în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Dunărea” Brăila.

Aşadar, în următori 4 ani, echipa de conducere a muncipiul Brăila va fi Marian Dragomir – primar, Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea - viceprimari.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro