Skip to main content

Vicele Vasioiu nu mai participa decit cu invitatie speciala la sedintele CLM

Viceprimarul municipiului, Daniela Vasioiu, s-a suparat pe consilierii municipali si a decis sa nu se mai prezinte la sedintele CLM decit daca este invitata oficial. Vasioiu a fost nemultumita ca unii consilieri i-au atras atentia ca are statutul de invitat si nu poate lua cuvintul ori de cite ori are chef, pentru a discuta in contradictoriu cu primarul, ci numai daca plenul CLM ii da permisiunea. Consilierul PSD Sorin Bosneag i-a solicitat public viceprimarului Vasioiu sa-si lamureasca problemele cu primarul si cu directorii din Primarie inainte de sedintele de consiliu, astfel ca, in plen, sa nu se mai piarda timp cu controversele, replicile acide sau chiar jignitoare intre ei, la care consilierii nu-si doresc sa fie martori.
Nemultumita de acest comentariu, vicele a anuntat ca nu are de gind sa vina la aceste sedinte si sa fie obligata sa faca figuratie, inghitind pe nemestecate si pe necomentate lucrurile gresite spuse sau facute de altii.
Declaratiile lui Vasioiu nu i-au impresionat deloc pe consilieri, mai ales ca majoritatea acestora, membri ai altor partide decit PD, sint de parere ca alesii locali democrati sint oricum niste Gica Contra.
"Deci rugamintea mea este ca dvs sa va lamuriti inainte de sedinta in toate problemele pe care le aveti cu salariatii primariei, cu salariatii societatilor comerciale aflate in subordinea primariei si sa nu incercam lovituri de imagine in CLM. Stiti foarte bine ca va respect, dar nu se mai poate in felul acesta", a explicat Doru Damian pozitia colegului sau de partid, Sorin Bosneag. "Consilierii PNL subscriu la cele spuse de domnul Damian. Atit dorim de la doamna Vasioiu, sa respecte legile in vigoare", a adaugat si liberalul Petrica Popa.

"Mi se pare ca ne-am intors in timp, sintem in 2005..."

Supararea viceprimarului Vasioiu a devenit si mai mare, ea concluzionind ca ceea ce se intimpla este, de fapt, o noua incercare de a o pune la zid. "Mi se pare ca ne-am intors in timp, sintem in 2005, cind tot asa, grupul de consilieri PNL achiesa la ceea ce spunea grupul PSD, sau invers, atunci cind ati incercat acea lovitura mirsava, in ceea ce priveste revocarea din functie a viceprimarului, prin inscenarea privind declaratia in fals. (...) Va anunt de acum ca nu voi participa la nici o sedinta a CLM de aici inainte, decit daca sint respectate prevederile legale, in sensul de a primi invitatie din partea CLM. Eu nu sint un om de decor aici, dvs stiti foarte bine ce se intimpla in CLM, va faceti ca nu vedeti, este treaba dvs, eu am unde sa ma exprim, nu dau lovituri de imagine in plenul CLM, am alte tribune de unde pot vorbi", a declarat viceprimarul democrat.
Curios este faptul ca Daniela Vasioiu a facut referire din proprie initiativa la un moment delicat pentru aceasta, cind a fost acuzata ca a lucrat pentru o firma a fostului prefect PSD Mihai Manea, intr-o vreme cind acesta avea interese in CLM legate de controversatul proiect "Lukoil". Initial, cind au fost lansate respectivele acuzatii, Vasioiu nu a recunoscut ca a fost angajata a unei firme a lui Manea, TC Ind Constanta, ba chiar a dat in judecata ziaristii care au scris despre acest lucru si nici nu si-a trecut in declaratia de avere sumele incasate de pe urma acestei relatii contractuale. Acum, la ani de zile dupa ce a recunoscut in instanta ca a lucrat la TC Ind Constanta, Vasioiu face referire la acel episod ca fiind "o incercare mirsava" de a o inlatura din functie, printr-o "inscenare".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu