Mergi la conţinutul principal

Viața la țară. Femeie pălmuită și trântită la pământ de către vecin, chiar în fața casei

* procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului D.I. pentru săvărșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe * persoana în cauză este acuzată că a sărit la bătaie după ce s-a luat la ceartă cu o vecină care i-a spus să mute mașina din fața porții sale

 

De la o simplă ceartă, s-a ajuns la agresarea unei consătence dintr-o localitate din județul Brăila. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpatului D.I. cercetat în stare de libertate pentru săvărșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În rechizitoriul în cauză s-a reținut faptul că, în seara zilei de 8 iunie 2020, numitul D.I., cu intenție directă, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei vătămate D.C.I. la domiciliul acesteia. A lovit persoana respectivă cu palma peste față, acțiune ce a condus la dezechilibrarea victimei și lovirea acesteia de un plan dur, agresiune pe care inculpatul a repetat-o la scurt timp și în aceeași modalitate la locuința numitei L.M. din aceeași localitate. În urma faptelor violente, persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni traumatice ce au necesitat 13 – 15 zile de îngrijiri medicale.

Astfel, la data de 8 iunie 2020, persoana vătămată D.C.I se întoarce la domiciliu și ajungând în fața porții constată că intrarea era blocată de autoturismul proprietatea inculpatului D.I, vecinul său. Persoana vătămată i-a cerut inculpatului să mute autoturismul pentru a putea intra cu căruța în curte, acesta a dat curs cererii și a eliberat zona de intrare în curtea locuinței.

La scurt timp, persoana vătămată și inculpatul s-au reîntâlnit și în fața porții unde  a avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia inculpatul D.I. a lovit-o cu palma peste față, acțiune în urma căreia persoana vătămată se dezechilibrează și cade la sol. Persoana vătămată s-a deplasat către o altă locație, context în care inculpatul a urmărit-o cu scopul continuării exercitării actelor de violență, lucru pe care îl aduce la îndeplinire. În urma acțiunii de lovire, persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni traumatice ce au necesitat 13 – 15 zile de îngrijiri medicale, așa cum rezultă din certificatul medico – legal.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro