Mergi la conţinutul principal

Vesta reflectorizantă poate salva viaţa celor care circulă cu trotineta electrică sau cu bicicleta

* vineri, poliţiştii au desfășurat acțiuni specifice pentru prevenirea și combaterea indisciplinei în trafic a pietonilor, conducătorilor de trotinete electrice şi bicicliştilor * s-a vorbit despre importanţa vestei reflectorizante pentru aceste categorii vulnerabile, oamenii fiind de acord că vesta le poate salva viaţa

 

 

 

 

Pietonii, bicicliştii şi cei care circulă cu trotineta electrică au primit sfaturi de la poliţişti. S-a vorbit şi despre importanţa vestei reflectorizante care poate salva viaţa acestor categorii vulnerabile aflate în trafic.

Vineri, în intervalul orar 17.00-20.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, cu sprijinul Fundației Ancheta, au desfășurat acțiuni specifice pentru prevenirea și combaterea indisciplinei în trafic a pietonilor și conducătorilor de trotinete electrice.

Având în vedere tendința actuală a cetățenilor de a folosi trotineta electrică în mod curent, ca mijloc individual de mobilitate, polițiștii transmit următorul mesaj: ,,POARTĂ VESTA REFLECTORIZANTĂ - ÎȚI POATE SALVA VIAȚA! EA REFLECTĂ RESPECTUL TĂU PENTRU VIAȚĂ ȘI PENTRU CEILALȚI PARTICIPANȚI LA TRAFIC!” 

Astfel, polițiștii au oferit veste reflectorizante conducătorilor de trotinete identificați în trafic, dar și fly-ere, inclusiv pietonilor abordați, adresând totodată recomandări în ce privește circulația pe drumurile publice a acestor categorii de participanți la trafic.

Scopul poliţiştilor prezenţi în teren este prevenirea implicării în accidente de circulație a pietonilor și a conducătorilor de trotinete electrice. Polițiștii acționeaza atât în județ, cât și în municipiu, în zone cu risc ridicat de producere de accidente rutiere”, au transmis poliţiştii brăileni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro