Mergi la conţinutul principal

Vernisaj de Ziua Pictorilor

* expoziția va putea fi vizitată până pe data de 7 iunie a.c., la Galeria de Artă din Piața Traian nr. 2

 

Vernisaj de Ziua Pictorilor, cei care-și aștern sufletul pe pânză, după cum mărturisea, deunăzi, artistul scenograf Gh. Mosorescu, președintele Filialei Brăila a UAPR.

Astfel, Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila, în parteneriat cu Facultatea de Arte Galați și Uniunea Artiștilor Plastici din România (UAPR) - Filiala Brăila, a organizat în după-amiaza zilei de joi, 19  mai 2022, ora 18.00, la Galeria de Artă, din Piața Traian nr. 2, vernisajul Expoziției salon intitulată "Atelier", care va fi deschisă publicului până pe data de 7 iunie a.c.

Potrivit organizatorilor, expoziția reunește lucrări ale studenților din cadrul Facultății de Arte din Galați - Specializarea Pictură, cuprinzând următoarele tematici: compoziție, figură umană în stare statică sau dinamică,  studiu după peisaj și natură, modele și surse de inspirație pentru creatorii de artă, "cu  ritm, echilibru, expresie plastică și armonie cromatică".  

Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului (Centrul.de.Creatie.Braila), iar curatorul Adrian Vasile le-a împărtășit oaspeților crâmpeie din intensitatea emoțiilor cuprinse în lucrările expuse pe simeze.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro