Vedete pentru o zi la "Karaoke Star" | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Vedete pentru o zi la "Karaoke Star"

* din 30 de concurenţi au fost premiaţi zece * doar câteva sutimi au despărţit candidaţii de pe primele locuri * spectatorii şi telespectatorii au primit şi ei premii consistente

Concursul "Karaoke Star, vedetă pentru o zi" a însemnat distracţie, emoţii, bucurii, nu numai pentru concurenţi, ci şi pentru spectatori şi telespectatori.
În cea de-a doua zi a concursului în cursă au rămas câte opt candidaţi de la fiecare secţiune, muzică uşoară şi muzică populară. Concurenţa a fost aprigă, pentru că au rămas doar cei mai buni, care se pregătiseră serios în vederea participării. Simpla reproducere a unor versuri sau menţinerea liniei melodice nu au mai fost suficiente pentru a câştiga. Juriul a avut serios de lucru. Prezentatori au fost, ca şi la ediţiile precedente, Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi Camelia Guşatu, directorul departamentului cultură din cadrul Primăriei. Ei au invitat în scenă candidaţii, au discutat cu ei, au glumit pentru a le mai scădea emoţiile, spre deliciul publicului care s-a distrat de minune pe seama replicilor dintre candidaţi şi preşedintele Consiliului Judeţean. La final, din cei opt concurenţi rămaşi la fiecare secţiune, au fost premiaţi câte cinci. Misiunea juriului a fost dificilă, însă din fericire nu a fost nicio situaţie de balotaj, deşi la primele locuri diferenţa a fost de sutimi. Preşedintele juriului a fost primarul Aurel Simionescu, iar membri: Nicu Filote, secretarul Consiliului Judeţean, şi profesorii Adriana Toma, Petre Gogu, Laurenţiu Constantin.
La secţiunea muzică populară cel mai bun candidat a fost Georgian Miron, în vârstă de 18 ani, care a plecat acasă cu un laptop. El a confirmat evoluţia bună din prima seară, când a avut unul dintre cele mai bune punctaje. Un LCD, premiul II, a obţinut elevul Cătălin Coman din Gropeni, şi el situându-se pe un loc mai bun decât în prima seară. Un TV Color a obţinut brăileanca Mioara Manoilă, care s-a situat pe locul III. Cele două menţiuni, pentru care s-a primit câte o cameră foto, au mers la Elena Moşescu, asistent medical, soţia primarului din Mircea Vodă, şi la Steluţa Vasilescu, o educatoare care nu a mai reuşit să cânte la fel de bine ca în prima seară, când a ocupat locul I alături de Georgian Miron.
La secţiunea muzică uşoară premiul I, un laptop, l-a obţinut tânăra din Măcin, Gâdiuţă Adnana, premiul II, un LCD, l-a luat Petruţa Popârţac, iar premiul III, un TV Color, a ajuns la studentul Alin Aramă. Cele două camere foto oferite pentru menţiuni au mers la Paul Mitu, elev la Colegiul "Edmond Nicolau", şi la Nicoleta Coman din Gropeni. Între evoluţiile concurenţilor la cele două secţiuni, publicul s-a delectat cu două minirecitaluri susţinute de soliştii brăileni George Petrenco şi Alberto Drăghici. Concurenţii şi soliştii amintiţi au fost acompaniaţi de formaţia "Orfeu": Sică Cărbunescu - voce, Mircea Nicolae - clape, Costel Ciupercă - clape şi Galina Cojocari - voce.

10karaok2 Câştigătorul secţiunii muzică populară, Georgian Miron "Gaşca" de brăileni a făcut spectacol cu "Hi-Q"

Cea mai mare surpriză a serii a fost concertul de-o oră al renumitei formaţii de muzică pop "Hi-Q", care a reuşit după chiar primele acorduri să antreneze spectatorii la distracţie, dans şi veselie. Dana Nălbaru, Mihai Sturzu şi Florin Grozea au început prin a cânta "Bună dimineaţa", apoi a urmat binecunoscutul şlagăr din 2001 "Şi mai vreau un minut", apoi "Poveste fără nume", când a cântat întreaga sală cu cei trei solişti. De la cea de-a patra melodie, "Tu eşti dragostea mea", atmosfera s-a încins, lumea s-a sculat în picioare, mari şi mici dansau pe ritmurile antrenante. A urmat "Dor de tine, dor de noi", "Lose You", primul lor cântec în limba engleză, "Totul va fi bine", "Dă muzica mai tare", "Prieteni noi vom fi". Concertul s-a încheiat cu "Razna", când părea că sala va ceda din cauza vibraţiilor, atât de mult se cânta, se striga şi se dansa. Pentru un incendiar moment de final, cei de la "Hi-Q" au cântat "Gaşca mea", un cântec despre prietenie la care, au declarat, ei ţin foarte mult, la fel ca şi brăilenii care au demonstrat că îl ştiau foarte bine. Cei trei solişti au fost acompaniaţi la chitară de Mac Aciobăniţei, la tobe de Cristi Mateşan, iar la clape de Virgil Dulceanu.

10karaok3 Trupa Hi-Q a dat un spectacol de zile mari Premii de peste 12.000 de lei oferite spectatorilor şi telespectatorilor

În ultima seară, fiecare spectator a primit un talon care a fost apoi completat şi introdus într-o urnă de unde au fost trase la sorţi taloanele câştigătoare. Mirabela Leu din Brăila a câştigat un calculator echipat complet, Alina Drăguţ din Vişani un LCD, iar câte un TV Color au primit: Andreea Matei din Dudeşti, Claudia Antonescu, Monica Dumitru şi Georgică Acsinte toţi din Brăila. Cele trei camere foto le-au câştigat: Cristian Avramescu, Doina Barduc şi Dumitru Oprea. La final s-au oferit şi două DVD-uri: Gabriel Niculiţă şi Virgil Pârvu. Premiile au avut o valoare totală de 7.000 de lei.
Şi telespectatorii se puteau înscrie la tragerea la sorţi prin apelarea unui număr apărut pe ecran în timpul transmiterii în direct a concursului de karaoke la televiziunea TV Brăila. Premiul cel mare al telespectatorilor, un calculator complet echipat, a fost câştigat de Vlad Mihăilă, LCD-ul de la premiul II l-a luat Corneliu Tudor, iar premiul III, patru TV Color, au mers către: Sorin Miron, Gheorghe Gheorghe din Tichileşti, Lenuţa Cămăruţ şi Cristina Cenuşă. Cele patru camere foto puse în joc le-au câştigat: Maria Cărbunaru, Marius Soare, Mihaela Andrei şi Andrian Tudose. La final s-au oferit şi două DVD-uri pentru: Nicolae Gheorghe şi Manuela Grigore. Premiile acestea au avut o valoare totală de 5.000 de lei.
Premiile au fost asigurate în părţi egale de către Consiliul Judeţean Brăila şi Primăria Municipiului Brăila prin instituţiile subordonate, respectiv Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Vespasian Lungu" şi Casa Municipală de Cultură.
Cheltuielile privind remuneraţia orchestrei şi a membrilor juriului au fost asigurate de către Centrul de Creaţie, Biblioteca Judeţeană "Panait Istrati" asigurând pe parcursul desfăşurării concursului realizarea clasamentului în urma introducerii notelor pe calculator.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean, Primăria Brăila şi instituţiile din subordine.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053, 0740-080289
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro