Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vasioiu se vrea presedinte. Peste orice, numai presedinte sa fie!

Lui Horia Vasioiu ii place sa fie presedinte si deputat. Daca nu reuseste sa fie deputat - ca i se mai intimpla si lucruri de-astea si i se va intimpla din nou, cit de curind - accepta sa fie macar consilier de parlamentar. Daca i se intimpla sa nu reuseasca sa fie presedinte, nu accepta sub nici o forma sa fie consilier de presedinte si nici macar vicepresedinte. Nu am inteles de ce tine cu dintii sa fie mare sef, in viata politica - poate pentru ca acasa e mic?
Cert este ca ultima incercare politica prin care a trecut - respectiv unirea PD cu PLD l-a facut din om neom. Altfel spus, din presedinte - paria. De cum a auzit de comanda politica data de la Bucuresti “cu fuziunea, inainte, mars!” a citit din scoarta-n scoarta protocolul care stabilea cadrul general, a facut calculele cu creionul in mina si a ajuns la un rezultat pozitiv: tot el va fi presedinte si la PDL. Asa ca a iesit in tirg, a povestit cui a vrut sa-l asculte ca e buna tare manevra politica si ca democratii o planuiau si o anuntasera de mult si ca noul partid va fi mult mai puternic si va obtine mult mai multe voturi in alegeri. In plus, a mai explicat ca el este presedinte, ca i-a spus lui cineva, persoana importanta, nu spune cine. Dupa ce unii colegi de PDL ca Dan Sabau si Gabriel Sandu i-au spus pe sleau sa nu se mai laude cu ceva de care nu este sigur, Vasioiu si-a divulgat si sursa: Emil Boc. Sabau si Sandu i-au spus din nou sa nu se dea mare, pina nu se convinge ca are cu ce, insa Vasioiu o tinea intr-una, ca el e sefu’. Democratul nostru a avut insa parte de surprize, surprize, cind a aflat ca de fapt, conducerea centrala a PDL a hotarit altfel si i-a dat sefia lui Nicolae Mitroi, oferindu-i lui Vasioiu posibilitatea de a deveni vicepresedinte. Ei si dintr-odata, Vasioiu n-a mai recunoscut partidul care era mai puternic si urma sa adune mai multe voturi, ca cica deocamdata PDL nu exista. Pai daca nu exista, tu de ce te laudai ca esti presedinte?! Mai mult, colegii veniti din PLD au devenit, dintr-odata, o sleahta de derbedei si betivani, demolatori de partide, cu care nu vrea sa aiba de-a face. Cu alte cuvinte, Vasioiu s-a suparat ca in acea sleahta de derbedei si betivani el nu mai era cel dintii dintre fruntasii politici, s-a inchis in camera lui - de fapt, a fost inchis acolo, ca s-o spunem pe-aia dreapta, ca nu el a invirtit cheia in broasca -si-a inceput sa ameninte ca-si ia jucariile si pleaca. Evident, nu l-a bagat nimeni important in seama.
Acum, nu ca ar fi Nicolae Mitroi politicianul perfect, nu, departe de noi gindul asta! O avea si el pacatele lui si pe unele le stie Braila intreaga, dar macar pe el nu-l conduce nevasta 24 ore din 24, cum li se intimpla altora, ci numai atunci cind pleaca acasa, abtiguit, de la vreo petrecere. Mitroi nici cind e beat nu joaca dupa cum ii cinta gaina, cum li se intimpla altora, ci joaca dupa cum ii cinta orchestra. De asemenea, nevasta lui Mitroi nu l-a pus in postura jenanta sa nu-si treaca toate veniturile, in declaratia de avere pe care a dat-o, in calitate oficiala. Ca sa nu mai spunem ca nevasta lui Mitroi nu a declarat public ca locul sau de munca este la un bordel - fie el administrativ sau de alta natura -, dupa care sotul a lasat-o sa se duca linistita la serviciu, ca sa aduca bani in casa...
Asa ca, in opinia noastra, se poate si mai rau decit Mitroi. Mult mai rau...
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii