Mergi la conţinutul principal

Vasile Varga, deputat PNL: „Ludovic Orban la Palatul Victoria şi Klaus Iohannis la Cotroceni sunt garanţia căii spre normalitate”

România a pornit pe un drum ireversibil, la capătul căruia trebuie să fie o societate bazată pe valori şi principii, pe profesionalism şi mult echilibru. România normală nu este doar o slogan de campanie! România normală este o stare în care noi, liberalii, credem cu adevărat. România normală înseamnă meritocraţie, înseamnă legi clare şi ferme, înseamnă respectarea unor angajamente.

Putem construi această ţară, în care fiecăruia să-i fie drag să trăiască, în care fiecare om să se simtă cu adevărat respectat de un stat care trebuie să se afle mereu în slujba sa şi nu invers. În 10 noiembrie, prin victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis în primul tur, românii au arătat că vor un asemenea stat. După 30 de ani de la Revoluţie, românii nu mai vor să stea deoparte, aleg binele de rău şi minciuna de adevăr.

Este suficient să ne gândim că, în numai două săptămâni de guvernare liberală, cabinetul Ludovic Orban a decis restructurarea Guvernului de la 26 la 16 ministere, organizarea primului tur al alegerilor prezidenţiale în condiţii civilizate, nominalizarea Comisarului European din partea României, Adina Vălean, desecretizarea Dosarului 10 august 2018, eliberarea din funcţie a peste o sută de demnitari publici numiţi de PSD. Aşa începe normalitatea, cu decizii luate cu gândul la oameni. Sunt unul dintre cei care cred că Ludovic Orban la Palatul Victoria şi Klaus Iohannis la Cotroceni garantează această cale spre normalitate. Pe 24 noiembrie, stă în puterea fiecăruia dintre noi să punem umărul la această construcţie, la România normală! Absenţa de la urne nu este o soluţie. Soluţia este Klaus Iohannis!

Vasile Varga

Deputat PNL Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro