Mergi la conţinutul principal

Vasile Turcitu, din nou la conducerea ANIF Brăila

• acesta s-a pensionat în urmă cu doi ani, iar reîntoarcerea sa în funcția de director vine, din câte se pare, pe fondul unei lipse de specialiști cu care se confruntă ANIF • asta și în contextul în care Mihaela Bordei, cea care a preluat conducerea sucursalei după pensionarea sa, a trebuit să se retragă o perioadă, din cauza unor probleme de sănătate

 

Pensionat în urmă cu doi ani, inginerul Vasile Turcitu a revenit, recent, în funcția de director al sucursalei brăilene a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF). Întoarcerea acestuia în postul pe care l-a ocupat ani de zile survine în contextul unei lipse destul de mari de specialiști cu care se confruntă ANIF. Asta și în contextul în care tânăra și inimoasa ingineră Mihaela Bordei, cea care a preluat șefia ANIF Brăila după pensionarea lui Turcitu, s-a retras pentru o perioadă din activitate, din cauza unor probleme de sănătate.

Oricum, evoluția lucrurilor este una specifică legislației noastre, nu de puține ori contradictorie. Astfel, în ciuda experienței sale în domeniu, Vasile Turcitu a trebuit să se înscrie la un examen (!) pentru un post vacant de… consilier, pentru ca apoi, câteva zile mai târziu, ANIF București să emită o decizie de numire a sa ca director cu delegație al ANIF Brăila. Între timp, Mihaela Bordei, retrasă din motive de sănătate, a revenit ca director adjunct (tot prin concurs!), coordonând Unitatea de Administrare Brăila Sud de la Spiru Haret (cea mai mare unitate de profil din țară) din cadrul ANIF, unde activase ani de zile cu bune rezultate. Nefiind tentată de căldura unui birou, la Brăila sau în București, cum se întâmplat în multe cazuri…

Experiența, tactul și modul de lucru al lui Vasile Turcitu poate reprezenta un câștig pentru ANIF Brăila, dată fiind importanța deosebită a irigațiilor în agricultura din Bărăganul brăilean, unde se irigă cea mai mare suprafață din țară, dar și multitudinea de șantiere în lucru ale sucursalei care se confruntă cu o lipsă nu doar de specialiști ci și de personal calificat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro