Mergi la conţinutul principal

Vasile Blaga are semnăturile pentru a-şi depune candidatura

Printre susţinătorii lui Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PDL se află mulţi dintre liderii importanţi din partid, printre care se numără Ioan Oltean şi Gheorghe Flutur.
De altfel, mai mulţi dintre participanţii la şedinţa CNC de marţi au explicat că Vasile Blaga are cele mai mari şanse să preia conducerea PDL. "Sunt doi candidaţi? Cine mai candidează în afară de Blaga?", a spus în glumă un lider democrat-liberal. "Voi candida pentru funcţia de vicepreşedinte, în echipa lui Blaga", ne-a spus un alt lider PDL, care a precizat însă că importantă este echipa, nu o candidatură sau alta. "Cine ar anunţa de acum că va candida pentru un post de vice sau secretar general în BPN ar fi un oportunist. Blaga este cel care va anunţa echipa cu care se va prezenta pentru a câştiga conducerea partidului", au arătat sursele citate.
Potrivit statutului PDL, membrii care doresc să promoveze o moţiune trebuie să depună proiectul acesteia la Comisia de organizare a Convenţiei, însoţită de numele liderului şi semnăturile a 35 de membri care formează grupul de promovare.
Ioan Oltean, secretarul general demisionar al PDL, a declarat marţi că îl va susţine pe Vasile Blaga pentru şefia partidului, dacă acesta îşi va depune candidatura
"Dacă Vasile Blaga va candida, evident că am să-l susţin", a spus Oltean, răspunzând unei întrebări în acest sens. Acesta a precizat că toţi cei care vor şefia partidului "trebuie să ştie că îşi asumă o mare responsabilitate, aceea de a conduce partidul într-o perioadă extrem de delicată".

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu