Mergi la conţinutul principal

Varvaruc, Marinescu şi Scurtu efectuează astăzi vizita medicală la INMS

• acţiune obligatorie înaintea concursurilor internaţionale la care vor participa cei trei sportivi de la CSM Brăila, în octombrie şi noiembrie

 

Cei trei reprezentanţi ai secţiei de sambo de la CSM Brăila nominalizaţi în loturile naţionale pentru mondialele şi europenele din acest an, Cătălina Varvaruc, Andreea Marinescu, Paul Scurtu, vor fi prezenţi astăzi la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS). Ei vor trebui să efectueze circuitele de specialitate pentru a primi vizele medicale în vederea participării la competiţiile internaţionale din acest an.

Cătălina Varvaruc şi Paul Scurtu vor reprezenta România la Campionatul Mondial de sambo pentru juniori şi tineret care va avea loc, în perioada 10-14 octombrie, la Taşkent, în Uzbekistan. Iar Andreea Marinescu şi Paul Scurtu sunt titulari ai lotului naţional al României la Campionatul European de sambo pentru cadeţi de la Riga, în Letonia, competiţie care va avea loc în luna noiembrie.

Joi, Paul Scurtu şi Andreea Marinescu, însoţiţi de antrenoarea Carmen Constantin, vor pleca spre Deva, unde vor participa la Campionatul Naţional de Ne-Waza, competiţie rezervată sportivilor de la categoria de vârstă U21.

“Miercuri, Varvaruc, Marinescu şi Scurtu vor efectua vizita medicală la INMS pentru mondialele şi europenele de sambo. După-amiază, revenim la Brăila, mai puţin Varvaruc, care se va întoarce la lotul naţional. Iar joi dimineaţă plecăm la Deva la naţionalele de Ne-Waza. La Deva vor merge doar Marinescu şi Scurtu, sportivi U18, dar ne dorim ca ei să-şi verifice forţele la o categorie de vârstă superioară, pentru a căpăta experienţă competiţională”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro