Mergi la conţinutul principal

Varga, ales de liberali şef peste regiunea de Sud - Est

Parlamentarul Vasile Varga a fost nominalizat şi votat, ieri, ca şef peste regiunea de Sud - Est, în cadrul Biroului Politic al PNL. Cu alte cuvinte, deputatul va coordona activitatea filialelor partidului din judeţele Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Galaţi şi Brăila. "Este adevărat. Am fost numit în vechiul Birou al PNL pe poziţia de vicepreşedinte regional. Este vorba de regiunea Sud - Est compusă din Constanţa, Galaţi, Tulcea, Buzău, Vrancea şi Brăila. Sunt lider la nivel regional. Astăzi (ieri - n. r.) s-a făcut propunerea şi s-a aprobat în BPN", a declarat Varga. Cu toate acestea, se pare că liberalul nu va acţiona de unul singur pe întreaga regiune, ci îl va avea alături pe fostul PDL-ist Cezar Preda, după cum ne-a informat chiar el.
"Împreună vom coordona cele cinci judeţe din zona noastră. Mai multe detalii vă voi mai da pe parcurs", a mai completat scurt sursa citată.
Potrivit informaţiilor apărute în presa centrală, în afară de Vasile Varga în zona de sud-est, ceilalţi lideri de regiuni din partea fostului PNL sunt: Ben-Oni Ardelean (zona de nord-est), Cristian Buican (zona Olteniei), Dan Motreanu (zona Moldovei), Ciprian Dobre (zona centrală), Marcel Vela (zona Banatului), Theodor Atanasiu (zona Bucureşti-Ilfov) şi Răducu Filipescu (zona Munteniei).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro