Mergi la conţinutul principal

Vandalism împins la extrem

* plasele de protecție de pe o pasarelă CFR din zona Chercea au fost îndoite atât de tare încât abia se mai poate trece printre ele * problema persistă de câteva săptămâni dar nimeni nu ia vreo măsură

 

 

 

Pasarela CFR din zona bisericii Sf. Mina din cartierul Chercea nu a scăpat de furia vandalilor. În urmă cu circa două săptămâni, vă informam despre faptul că mai multe plase de protecție din dreptul firelor de înaltă tensiune de pe calea ferată au fost îndoite de indivizi rămași deocamdată necunoscuți. Proprietarul pasarelei, CFR SA, nu s-a grăbit să remedieze stricăciunile provocate de vandali, astfel că plasele respective sunt îndoite în continuare. Ba mai mult, dacă în urmă cu două săptămâni erau îndoite încât pietonii riscau să se lovească la cap dacă nu se fereau la timp, între timp au fost îndoite și mai tare, încât abia se mai poate trece printre ele. Cel mai probabil, asistăm la ”opera” unor puști teribiliști, care încearcă să demonstreze cât de tari sunt mușchii pe ei. Nu este exclus, însă, să fie vorba și despre o tentativă de furt a plaselor metalice. Cert este că situația în sine poate reprezinta un real pericol pentru siguranța pietonilor care folosesc pasarela respectivă pentru a trece peste liniile ferate. Aspect complet ignorat, atât de autoritățile locale cât și de CFR, în calitate de proprietar al pasarelei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro