Mergi la conţinutul principal

Valeriu Ilie este liderul tenismenilor la categoria de virsta 55 ani

Trei dintre tenismenii veterani braileni au urcat pe podium la concursurile la care au participat in perioada august - septembrie.
La Internationalele de tenis de la Mamaia, liderul tenismenilor veterani braileni, Valeriu Ilie, a cistigat in doua seturi, 7-5, 6-2 in semifinale, partida cu Mihai Butuman, insa in finala s-a inclinat in fata jucatorului din Tirgu Mures, Valentin Raus, 3-6, 5-7.
La jumatatea lunii trecute Valeriu Ilie s-a impus la ambele categorii de virsta, 55 ani si 60 ani, la turneul de la Ploiesti, unde in ambele finale l-a invins pe acelasi jucator, Vasile Vespan din Bucuresti.
La dublu insa, Ilie si colegul lui din Ploiesti, Gheorghe Petre, au pierdut in ultimul act in fata perechii Titu Mihalache - Roje Gheorghiu.
Dupa numai o saptamina, braileanul a luat startul la concursul de la Pitesti, unde de asemenea a cistigat competitia la 55 de ani, dupa ce a trecut in semifinale de Oltin Dogaru, iar in finala de Constantin Antonache pe care l-a invins in doua seturi, 6-4, 6-4.
"A fost o perioada foarte buna in care am cistigat trei locuri intii, rezultate prin care mi-am consolidat pozitia de lider la categoria de virsta 55 de ani, dar am ajuns si la citeva puncte de ocupantul locului intii de la categoria de virsta 60 de ani. Urmatorul meu obiectiv este cistigarea turneului Masters, care va avea loc in luna noiembrie", a declarat Valeriu Ilie.
Alti doi tenismeni veterani s-au afirmat la turneele mentionate mai sus.
Ion Cerchia a cistigat proba de simplu la Pitesti, iar la dublu s-a clasat pe locul al doilea la categoria ^55 ani, performante pe care apoi le-a repetat la concursul de la Ploiesti, unde s-a impus chiar la ambele sectiuni.
De asemenea, Dumitru Grigore, la categoria de virsta ^45 de ani a cistigat proba de simplu, iar la dublu a ocupat locul al doilea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu