Mergi la conţinutul principal

Valeriu Ilie, dublu campion național la plus 65 ani

* brăileanul s-a impus atât la simplu cât și la dublu la naționalele de superseniori de la Galați * Cătălin Condei și Aurelian Turcu au cucerit aurul la dublu, la plus 45 de ani, aceeași performanță fiind realizată la plus 50 de ani, de Condei și Cristian Velev * Dumitru Grigore a cucerit aurul la dublu, împreună cu brașoveanul Petre Belibou

 

La ediția din acest an a Campionatului Național de tenis de câmp superseniori, brăilenii au obținut rezultate foarte bune.

Cel mai valoros tenismen brăilean de la această secțiune, Valeriu Ilie, a devenit dublu campion național la categoria de vârstă plus 65 ani.

La simplu, Valeriu Ilie l-a învins în semifinale, în două seturi, 6-4, 6-1, pe Constantin Hulpe de la Cluj. Brăileanul a câștigat la fel de clar, 6-4, 6-1 și meciul din finală, cu Ion Crăciun.

La dublu, Valeriu Ilie și Ion Crăciun au dispus cu 6-3, 7-5, în semifinale de perechea Constantin Hulpe, Neculai Bileca (Constanța). Ilie și Crăciun au câștigat în două seturi, 6-1, 6-3, finala cu perechea Vasile Vespan (București), Ghiță Lungu (Galați).

“Am rămas încântați de felul în care a fost organizat acest campionat național la care au participat în jur de 120 de jucători. S-a jucat pe terenuri foarte bune iar premiile au fost din cele mai tentante. Mă bucur foarte mult de ceea ce am realizat anul acesta. În 2020 am fost campion național la simplu și vicecampion la dublu, acum am urcat de două ori pe prima treaptă a podiumului de premiere”, ne-a declarat Valeriu Ilie.

Medalii de aur au cucerit la dublu, la plus 45 de ani, brăilenii Cătălin Condei și Aurelian Turcu, iar Cătălin Condei și-a mai trecut în cont, o medalie de bronz, la simplu, la categoria plus 50 de ani. Tot la plus 50 de ani, Condei și Cristian Velev au devenit campioni naționali la dublu.

La plus 60 de ani, Dumitru Grigore a cucerit bronzul la simplu, iar la dublu, brăileanul împreună cu Petre Belibou din Brașov, au cucerit titlul național.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu