Mergi la conţinutul principal

Vaccinarea jucătorilor, cea mai simplă variantă pentru reluarea fotbalului judeţean

* informaţia a fost publicată deja în Monitorul Oficial * “Eu le recomand fotbaliştilor din judeţ să se vaccineze, este cea mai simplă modalitate de a putea juca în echipele lor”, spune Laurenţiu Vărgatu

 

 

 

 

Veşti bune pentru fotbaliştii din campionatele judeţene. În Monitorul Oficial a fost publicată informaţia că Asociaţiile Judeţene de Fotbal pot relua campionatele de fotbal dacă jucătorii echipelor care se înscriu în competiţii s-au vaccinat, iar de la rapel au trecut cel puţin 10 zile. De asemenea pot fi incluşi în loturile echipelor acei jucători care au testul Covid negativ.

La acest moment, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila poartă discuţii cu oficialii cluburilor din campionatele judeţene pentru organizarea Cupei României, competiţie care va începe în luna iunie şi la care

s-au înscris în jur de 12 formaţii.

Fotbalul judeţean se va relua în curând. Jucătorii pot evolua nu numai dacă şi-au făcut testele Covid, ci şi dacă s-au vaccinat, iar de la rapel au trecut minimum 10 zile. Această informaţie a apărut deja în Monitorul Oficial. Eu le recomand fotbaliştilor de la cluburile din judeţ să se vaccineze, este cea mai simplă modalitate de a putea juca în echipele lor şi nu este costisitoare. Din luna iunie, demarăm Cupa României – etapa judeţeană şi toată lumea trebuie să înţeleagă că protocolul medical impus de autorităţi s-a mai relaxat şi că treptat ne îndreptăm către normalitate”, ne-a declarat Laurenţiu Vărgatu, preşedintele AJF Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu