Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vacanta prelungita pentru elevii din Insula Mare

Aproape 700 de elevi care invata la scolile din Insula Mare a Brailei isi continua vacanta. Din cauza debitului foarte mare al Dunarii s-au produs infiltratii in digul Insulei Mari si este posibil ca populatia sa fie evacuata foarte rapid daca digul cedeaza. In aceste conditii parintii celor aproape 700 de copii de la cele trei scoli din comunele: Marasu, Magureni si Frecatei nu au vrut sa-si mai trimita copiii la scoala, pentru ca in caz de evacuare nu si-ar fi avut copiii aproape. Ca urmare, conducerea Inspectoratului Scolar a hotarit prelungirea vacantei pina pe 2 mai.
Scolii din comuna Marasu, cu 181de elevi ii sint arondate si scolile de la Bandoiu, cu 35, si Tacau, cu 103. Scolii din comuna Magureni ii este arondata si scoala de la Plopi, cu 28 de elevi, iar scolii din comuna Frecatei, unde sint 46 de elevi, ii sint arondate scolile din Agaua - 75, Titcov - 80 si Salcia - 4.
Inspectorul scolar general Lilliana Tudoran a declarat ca intelege decizia parintilor si ca la ISJ s-a hotarit prelungirea vacantei, iar recuperarea orelor sa se faca, pentru clasa a VIII-a, simbata, iar pentru celelalte clase anul scolar sa se prelungeasca exact cu aceste zile de vacanta fortata.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii