Mergi la conţinutul principal

Vacanţă în siguranţă pentru copii. Sfaturi de la poliţişti

* poliţiştii au desfăşurat o activitate de prevenire în curtea Bibliotecii Judeţene Brăila, unde le-au prezentat copiilor principalele reguli ce trebuie respectate în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule * copiii au primit şi recomandări privind utilizarea bicicletelor, trotinetelor şi a rolelor

 

 

 

 

Recomandări rutiere pentru copii, menite să îi ajute să petreacă vacanţa în linişte şi să nu fie victime ale unor accidente.

La data de 5 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat o activitate de prevenire în curtea Bibliotecii Judeţene “Panait Istrati” Brăila. Poliţiştii le-au prezentat copiilor principalele reguli pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule, precum şi cele referitoare la utilizarea bicicletelor, trotinetelor şi a rolelor. “De asemenea, poliţiştii au pus la dispoziţia micilor curioşi laboratorul mobil de educaţie rutieră fiindu-le explicate funcţiunile acestuia, au organizat jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere. Copiilor le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulaţie, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, mersul cu bicicleta şi semnele de circulaţie, fiind exersată traversarea regulamentară cu ajutorul covoraşului tematic”, au transmis poliţiştii din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Astfel de întâlniri interactive vor continua pe tot parcursul vacanţei şcolare, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulţi copii!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro