Mergi la conţinutul principal

Vânzătoare trimisă în judecată pentru contrabandă

Depistată de două ori cu ţigări aduse ilegal din Moldova de peste Prut şi distribuite iniţial în pieţele Brăilei, Irina N., 47 de ani, din oraşul Ianca - vânzătoare la un bar din Ianca - a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în ziua de 8 august 2014, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca - aflaţi în zona Pieţei Agroalimentare din localitate - au efectual un control la cafe-barul respectiv. Cu acest prilej, poliţiştii au identificat pe un raft situat în spatele barului 16 pachete de ţigări de contrabandă marca "Marble" netimbrate.
Audiată în legătură cu ţigările de contrabandă, Georgeta I., patroana cafe-barului, a declarat că acestea nu-i aparţin. Poliţiştii au aflat ulterior că pachetele de ţigări netimbrate îi aparţineau vânzătoarei Irina N. Vânzătoarea a declarat că achiziţionase ţigările de la un necunoscut şi că le păstra "pentru consum propriu".
Pe 7 octombrie 2014, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul vânzătoarei bănuite de contrabandă, identificând cu acest prilej 70 de pachete de ţigări (50 pachete de "Rothmans" şi 20 pachete "Plugarul") având aplicate timbru fiscal cu inscripţia "Republica Moldova".
În aceeaşi zi, oamenii legii au efectuat un control inopinat la cafe-barul unde lucra femeia şi i-au găsit în poşetă alte 10 pachete de ţigări "Rothmans" cu timbru fiscal de Republica Moldova, pe care le-au depus ulterior în camera de corpuri delicte a IPJ Brăila. Femeia le-a spus poliţiştilor că achiziţionase ţigările cu 540 de lei din Piaţa Halelor din Brăila, de la o persoană necunoscută.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro