Mergi la conţinutul principal

USR-iştii brăileni «au pus ţara la cale», la Sibiu

• preşedintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a participat weekendul trecut la o întâlnire în Sibiu, pentru a stabili paşii viitori ai organizaţiei cu cei aflaţi la conducerea partidului • acesta a afirmat că filiala Brăila va face alegeri dacă reuşeşte să îşi crească rândurile până la 30 - 40 de membri, însă nu mai târziu de Congresul Naţional, care urmează a fi programat în martie sau aprilie

 

Membrii USR Brăila au luat la cunoştinţă misiunea dată de Centru în privinţa viitorului organizaţiei, weekendul trecut, în cadrul unei întâlniri ce a avut loc la Sibiu. Potrivit preşedintelui unioniştilor brăileni, Cătălin Stancu, aceştia trebuie să îşi mărească rândurile considerabil în următoarea lună, pentru a putea organiza alegeri până la Congresul Naţional al USR, ce va fi stabilit în curând, fie pentru luna martie, fie aprilie.

Stancu s-a arătat extrem de încântat în privinţa întâlnirii deloc formale ce a avut loc în intervalul 13-15 ianuarie la Hotelul Ibis din Sibiu, la care au participat peste 400 de USR-işti, printre care şi liderii de la Bucureşti, Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

“În afară de faptul că am socializat, a fost o ocazie foarte bună de a întări relaţiile cu cei pe care îi cunoaştem, dar şi de a întâlni noi colegi. Asta a fost o treabă extraordinară! Nu a fost deloc aşa cum vedeam pe la televizor despre alte partide. A fost o întâlnire ca între prieteni şi m-a bucurat foarte mult treaba asta. A fost frumos şi util. Ceea ce s-a stabilit la această întâlnire afectează şi organizaţia USR Brăila, pentru că s-a vorbit despre nişte paşi care trebuie făcuţi în perioada imediat următoare. Până la sfârşitul acestei luni se va stabili în Biroul Politic Naţional dacă în martie sau aprilie vom avea primul Congres. Deci întâlnirea de acum câteva zile nu a fost decât asta: o întâlnire. La Congres vor participa delegaţi. Desigur, filialele care au reprezentanţi în Parlament vor avea mai mulţi oameni la Congres. Cei care nu prea au oameni, aşa cum suntem noi, vor fi mai puţini. Vor fi numai 5 reprezentanţi de la Brăila în Congres. Iar acolo urmează să se stabilească din nou toată organigrama: conducerea, organismele de conducere ale partidului, Biroul Naţional şi aşa mai departe”, a declarat Stancu.

Sursa citată a mai adăugat că tot la Sibiu s-a făcut şi o primă analiză a campaniei electorale care tocmai s-a încheiat.

 

USR Brăila va organiza alegeri doar dacă ajunge la 30 de membri

Tot cu această ocazie, potrivit lui Cătălin Stancu, s-a stabilit că USR Brăila va organiza alegeri la nivelul organizaţiei judeţene, doar dacă în perioada următoare va reuşi să îşi mărească numărul de membri.

“Probabil că vom face şi noi alegeri la Brăila. Încă nu ştim sigur dacă vom fi suficienţi, dar dacă vom ajunge la 30 - 40 de membri, sigur facem şi noi alegeri. Dacă nu, rămânem cu actuala conducere şi mergem în formaţia asta la Congres. Nu avem un termen pentru asta. Noi putem face alegeri şi cu o săptămână înainte de Congres”, a mai adăugat USR-istul.

Cât despre locaţia Congresului Naţional, acesta se pare că se va ţine în Cluj, la propunerea făcută de membrii care au participat la întâlnirea de weekendul trecut.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro