Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Urmariti capturati de Politie

Judiciaristii de la Compartimentul Urmariri au capturat, zilele trecute, cinci fugari: un tilhar care "uitase" sa se prezinte la puscarie si 4 insi care se sustrageau urmaririi penale.
"A fost depistat si Incarcerat In Penitenciarul de Minori si Tineret Tichilesti George-Valentin Z., 19 ani, urmarit local, care avea un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de Inchisoare, pentru savirsirea infractiunii de tilharie. Agentii de la Postul Silistea l-au prins pe Virgil-Silviu R., 27 ani, din comuna Scinteia, judetul Ialomita, care se sustragea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat. In cauza s-a Inceput urmarirea penala, iar dosarul va fi prezentat la Parchet", ne-au informat surse din cadrul Inspectoratului de Politie.
In miinile politistilor au picat si escrocul Tudorel T., 45 ani, Gheorghe-Aurelian M., 26 ani, anchetat pentru trecere frauduloasa a frontierei si galateanca Florentina S., 29 ani, cautata pentru furt si violare de domiciliu, care se sustrageau urmaririi penale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii