Mergi la conţinutul principal

UPDATE Moarte suspectă la Corbu Nou: bărbat găsit decedat pe stradă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, în urmă cu scurt timp, pe stradă în localitatea brăileană Corbu Nou. Alarma a fost dată de un trecător.


UPDATE 12.15 Cea mai plauzibilă variantă, la acest moment, pare a fi o crimă săvârşită cu premeditare. Bărbatul a fost lovit în cap cu un corp dur, aspect constatat şi de medicul legist care s-a deplasat la faţa locului. O echipă de poliţişti de la Judiciar a demarat deja o anchetă în sat.

Fiul victimei ne-a declarat că tatăl său a plecat în sat să îşi viziteze mama şi nu s-a mai întors. "Avem aici o casă în construcţie. Ieri am venit de la Brăila cu tata, iar el mi-a zis că merge până la bunica în vizită, că şi ea stă tot aici în sat. L-am aşteptat să vină acasă şi nu s-a mai întors. Din câte am înţeles, după ce a plecat de la bunica, a trecut pe la bar, să îşi ia două ţigări. După aia nu ştiu ce s-a întâmplat, dar e clar că l-a lovit cineva. I-a dat în cap, iar el a pus mânile pe rană, că are palmele pline de sânge", ne-a spus tânărul, vădit tulburat.

Oamenii din sat care asistau la măsurătorile făcute de poliţişti vehiculau deja tot felul de scenarii. Cineva spunea că l-ar fi văzut pe bărbatul în vârstă de 58 de ani cum s-ar fi certat cu doi tineri la barul unde fusese să îşi ia ţigări. O femeie care locuia în apropiere spunea că ar fi auzit, în toiul nopţii, strigăte şi zgomote ca de bătaie, ce veneau dinspre intersecţia unde a fost găsită victima fără suflare.

UPDATE 8.58: Crimă sau accident?! Criminaliștii fac cercetarea la fața locului, iar Medicina Legală a fost solicitată să trimită o mașină pentru ridicarea trupului neînsuflețit. Nu este exclusă varianta unei crime, dat fiind faptul că intersecția în care a fost găsit bărbatul este una din pământ pe care nu prea circulă mașini, iar victima prezintă leziuni la nivelul capului, ca și cum ar fi fost lovită cu un corp dur.

 

UPDATE 8.24: Cadavrul a fost descoperit într-o intersecție din localitate, pe un drum din pământ. Victima are 58 de ani, este un brăilean care își făcea o casă în Corbu Nou. De formație era electrician auto. Era venit de câteva zile în sat, în locul în care își făcea casa. Bărbatul are o lovitură la cap și mâinile pline de sânge, semn că ar fi dus brațele în zona capului. Mama sa locuiește la câteva sute de metri de locul în care a fost găsit. Acum a ajuns la locul în care a fost găsit și îl jelește. 

 

La fața locului au ajuns atât salvarea, cât și polițiștii și un procuror criminalist. Nu este exclus ca bărbatul să fi fost accidentat mortal iar autorul să fi fugit de la locul faptei, dar nici ca acesta să fi fost ucis și abandonat pe stradă. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro