Mergi la conţinutul principal

UPDATE 11.10: Bărbatul este acum internat la Psihiatrie. Protest la înălţime. A cerut înapoi casa pe care singur o incendiase la beţie

UPDATE: 11.10 Bărbatul care s-a urcat pe stâlp, la Gemenele, a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie. Poliţiştii au mers la faţa locului, unde se afla deja Calu Petrică, primarul comunei, care ne-a declarat că în mod frecvent se confruntă cu probleme din partea celui care a pus aseară pe jar forţele de ordine, mai ales că localnicul este cunoscut cu probleme de natură psihică şi nu are voie să consume alcool.

 

Aburii alcoolului şi lipsa unei locuinţe l-au impins pe un bărbat de 45 de ani din localitatea Gemenele să recurgă la un gest extrem. Aseară el s-a urcat pe un stâlp de telefonie mobilă din comuna amintită, după ce a escalat gardul de sârmă ghimpată care înconjoară antena, şi de la înălţime şi-a strigat oful. Bărbatul care locuieşte împreună cu mama şi fraţii săi este cunoscut în sat ca persoană recalcitrantă după ce consumă băuturi alcoolice. De altfel, săptămâna trecută, mai precis vineri, 6 mai, din motive neelucidate, şi-a dat singur foc la casă. Cu toată intervenţia vecinilor şi a pompierilor au ars elementele din lemn, astfel că familia a rămas şi fără bordeiul în care se adăpostea de ploaie şi frig.
Revenind la incidetul de aseară, după jumătate de oră de stat pe stâlp şi după tratativele duse cu poliţiştii acesta a coborât singur, şi a fost transportat de cu o ambulanţă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Vom reveni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro