Mergi la conţinutul principal

Unul dintre violatorii fetiţei de 10 ani a vrut să scape de arest. Nu a reuşit!

arestat în primă instanţă pentru infracţiunea de viol, inculpatul Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) a sperat că instanţa superioară îl va lăsa în libertate • la şedinţa din 3 decembrie, judecătorii Tribunalului Brăila au respins contestaţia inculpatului şi au menţinut arestul

 

După ce a profitat de o copilă de numai 10 ani, inculpatul Drăgan Cătălin Cornel (30 de ani) a încercat să scape de arestul preventiv. Judecătoria Brăila a dispus arestarea inculpatului menţionat şi a celuilalt violator, Mămăligeanu Corin (20 de ani). Primul dintre inculpaţi a contestat măsura arestului, numai că la Tribunalul Brăila nu a avut câştig de cauză. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Drăgan Cătălin Gabriel împotriva încheierii din 26.11.2019 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Brăila. Menţine ca legală şi temeinică încheierea contestată. Definitivă”, este soluţia pronunţată la şedinţa din data de 3 decembrie, de Tribunalul Brăila.

După cum v-am informat, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o copilă de 10 ani a venit la spital cu mama ei şi a spus că a fost violată. Sesizarea s-a făcut în jurul orei 23.40, astfel că poliţiştii au dat imediat startul anchetei în acest caz. La ora 1.00, poliţiştii au primit şi rezultatele expertizei medico-legale care a confirmat faptul că minora de 10 ani fusese violată. Oribila faptă s-a produs în seara de duminică, 24 noiembrie, fetiţa fiind acostată pe o stradă din cartier Vidin de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă. Practic, minora a fost dusă într-o casă nelocuită de la marginea oraşului, unde a fost violată cu sălbăticie, prin folosirea violenţei. Violatorii au fost prinşi şi trimişi în spatele gratiilor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro