Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre militarii romani raniti in Irak a fost transportat la o baza americana din Germania

Unul dintre militarii romani raniti simbata, in urma unui accident in care a fost implicat un transportor amfibiu blindat, in apropiere de orasul irakian Tallil, a fost transportat duminica dimineata la baza americana Ramstein din Germania, informeaza Ministerul Apararii, intr-un comunicat oficial.
Militarul Dan Daniel Porumb a fost transportat in aceasta dimineata, cu o aeronava a coalitiei multinationale la spitalul Landsthul, de la baza americana Ramstein, din Germania, unde va fi supus unor investigatii la coloana vertebrala.
Alti doi militari romani raniti in accident se afla in continuare internati la spitalul american Ballad de linga Bagdad. Plutonierul Alexandru Toma Petre a suferit o fracura la umarul sting, iar caporalul Iacob Valentin Musca un traumatism toracic usor. Cei doi militari se vor intoarce la baza Tallil in cursul saptaminii viitoare.
Plutonierul Victor Cornel Giuseppi Petrila, care a suferit contuzii usoare, a fost mentinut sub supraveghere medicala la spitalul de la baza Tallil, iar in cursul diminetii de duminica a revenit in tabara "Dracula".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii