Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre derby-urile etapei a patra

Formatia clujeana a inceput in forta acest campionat si, dupa trei etape, in care a acumulat maximum de puncte se afla pe primul loc in clasament. Bineinteles ca si in aceasta partida "U" Jolido porneste cu prima sansa tinind cont de valoarea si omogenitatea lotului.
Si HC Dunarea se poate considera mutumita de rezultatele obtinute pina in prezent, in urma carora ocupa locul al treilea in clasament astfel ca prin prisma pozitiilor in clasament acest joc poate fi considerat al doilea derby al etapei, primul fiind indiscutabil dintre principalele pretendente la titlu, Oltchim Rm. Vilcea - Rulmentul Brasov.
In sezonul trecut, clujencele s-au impus in ambele intilniri. "U" Jolidon a cistigat cu 28-27 in tur la Braila, apoi cu 22-19 la Cluj. Cele mai prolifice jucatoare brailene au fost de fiecare data Patru si Ruscior. Prima a marcat 7 goluri in deplasare si 12 pe teren propriu in timp ce Ramona Ruscior a inscris cite patru goluri pe meci.

"Nu vreau sa par nici prea optimist nici pesimist sint doar convins
ca fetele vor lupta cu ardoare pentru puncte puse in joc" este de parere Ionel Antihi

Vicepresedintele HC Dunarea considera ca formatia braileana a pornit cu dreptul in acest tur de campionat, dar mentioneaza ca este prematur sa traga deja concluzii, acestea urmind a se trage cel mai curind dupa incheierea sezonului de toamna.
"Rezultatele obtinute in primele trei etape de HC Dunarea sint bune si mobilizatoare insa greul abia incepe. Trebuie sa fim constienti ca ne asteapta meciuri foarte grele. Cu exceptia a trei formatii Oltchim, FC Zalau si "U" Jolidon, care se vor bate pentru titlu sint altele 5-6 care se vor angrena in lupta pentru cupele europene" a declarat Ionel Antihi, vicepresedintele gruparii brailene.
I. Antihi recunoaste ca mai sint carente in jocul elevelor Alexandrinei Soare, dar ca este convins ca acestea vor fi eliminate prin antrenamente specifice de catre antrenoarea braileana. Vicepresedintele HC Dunarea considera ca acesta este primul test dificil pentru echipa sa:"Va fi un meci foarte greu pentru noi. Clujul s-a intarit prin cooptarea interului Carmen Amariei, o jucatoare de talie europeana si are mari sanse sa incheie competitia pe locul al doilea asta nu inseamna ca deja ne-am resemnat. Nu vreau sa par nici prea optimist nici pesimist, sint doar convins ca fetele noastre vor lupta cu ardoare pentru punctele puse in joc" a mai adaigat I. Antihi.

Elena Moise se afla pe locul al doilea in clasamentul golgeterelor

In afara de pozitia foarte buna din clasament dupa trei etape, HC Dunarea are si cu doua jucatoare intre primele zece, cele mai prolifice handbaliste in clasamentul golgeterelor.
Noua achizitie Elena Moise se afla pe pozitia a doua, avind marcate 29 de goluri, cu patru mai putin decit lidera, Loredana Mateescu de la Tomis Constanta, iar colega ei, Marinela Patru, se afla pe locurile 9-10 la egalitate cu Mihaela Senocico de la "U" Jolidon Cluj ambele avind cite 20 de reusite pina acum.

Etapa a 4-a programeaza meciurile:
HCM Baia Mare - Otelul Galati
HCM Roman - HC Zalau
Oltchim Rm. Vilcea - Rulmentul Brasov
Rapid CFR Bucuresti - CSM Cetate Deva
Universitatea Timisoara - Astral Posta Cilnau
Muresul Tg. Mures - Tomis Constanta
"U" Jolidon Cluj - HC Dunarea Braila
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii