Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unul dintre atacatorii din sediul Politiei avea cutit

In urma continuarii investigatiilor in cazul scandalului de luni, din sediul Politiei Municipiului Braila, anchetatorii au stabilit ca varianta ca unul dintre atacatori sa fi avut cutit, se confirma. Cel care a incercat sa-l taie pe Gabriel Chioreanu, zis "Bendar", unul dintre inculpatii in dosarul atacului din 4 octombrie, este Marian Cristea , zis "Cioara", membru al gruparii "Buricea". Acesta, impreuna cu alti doi complici, Adrian Toader , zis "Nixon" si Sorin Daniel Dima , zis "Mitu", l-au atacat pe "Bendar" chiar in sala de asteptare a Politiei si sub privirile ofiterului de serviciu. Scandalul s-a consumat in doar citeva secunde, timp in care "Nixon" i-a aplicat o lovitura cu piciorul, Chioreanu dezechilibrindu-se si lovind cu capul un geam al cabinei in care se afla ofiterul de serviciu. "Cioara" a scos cutitul si a incercat sa-l loveasca, "Bendar" reusind sa se fereasca, dupa care cei trei au disparut.
Initial, politistii au intocmit dosar penal pentru distrugere si lovire, dar dupa continuarea cercetarilor, incadrarea a fost cea de ultraj contra bunelor moravuri, amenintare si port ilegal de arma alba. In cursul zilei de luni, politistii au reusit sa-i prinda si pe cei trei atacatori, care au fost condusi la sediul Politiei Municipiului pentru cercetari.
Va prezentam, integral, comunicatul de presa remis mass-media, ieri, de Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila: "In ziua de 18 decembrie 2006, la ora 11.05, lucratori de la Politia Municipiului Braila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca numitul C.Gabriel, din Braila a fost agresat de numitii T. Adrian (20 de ani), C. Marian (25 de ani) si D. Sorin Daniel (23 de ani), toti domiciliati in Braila. In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca cei trei s-au prezentat la sediul Politiei pentru a fi audiati de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale intr-un dosar penal in care C. Marian este cercetat sub aspectul savirsirii infractiunii de tilharie. La Politie s-a prezentat si C.Gabriel care s-a intilnit in holul sediului cu cei trei cu care se afla intr-un conflict mai vechi, adresindu-si reciproc injurii si amenintari cu acte de violenta. In acel moment, T. Adrian i-a aplicat o lovitura lui C.Gabriel, care s-a dezechilibrat si, in cadere, a spart un geam de la ghiseul personalului de serviciu. De asemenea, in timpul altercatiei, C.Marian a scos un cutit tip baioneta cu intentia de a-l ataca pe C.Gabriel, dar acesta a reusit sa se fereasca. Agresorii au fugit imediat, insa, au fost depistati pe raza municipiului si condusi la sediul Politiei Municipiului, unde li s-au intocmit dosare penale pentru savirsirea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si amenintare, precum si pentru port ilegal de arma alba".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii