Mergi la conţinutul principal

UNPR-iştii brăileni îşi păstrează sediul de pe Regală până în 2020

• membrii CLM Brăila au aprobat, recent, ca spaţiul de pe str. Mihai Eminescu nr. 39, închiriat către UNPR Brăila, să rămână al unioniştilor până la 31 decembrie 2020 • iniţial, prelungirea chiriei a fost stabilită pentru 3 ani, însă secretarul municipiului, Ion Drăgan, a schimbat data încheierii contractului printr-un amendament

 

Membrii partidului Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Brăila se pot bucura de sediul de pe Strada Mihai Eminescu, nr. 39 pentru încă doi ani de acum înainte. Hotărârea a fost luată în cadrul celei mai recente şedinţe a Consiliului Local Municipal. După cum se ştie, sediul UNPR Brăila este destul de încăpător, cuprinde subsol, parter şi etaj. Mai exact, are 6 încăperi, un hol de trecere, 2 grupuri sanitare, casa scării, depozit şi subsol în suprafaţă utilă de 255,80 mp. Cum cotractul de închiriere expira la data de 9 septembrie 2018, UNPR Brăila a făcut o solicitare către Primărie de prelungire a chiriei, document semnat de preşedintele organizaţiei judeţene, fostul deputat Mariana Nistor. Iniţial, proiectul iniţiat de viceprimarul Doiniţa Ciocan propunea prelungirea contractului de închiriere cu încă 3 ani, însă secretarul municipiului, Ion Drăgan a venit cu un amendament ca prelungirea să se facă doar până la 31 decembrei 2020. Amendament acceptat de consilierii municipali. Ulterior, proiectul amendat a fost aprobat în unanimitate.

Reamintim că CLM Brăila a stabilit printr-o hotărâre din 2017 taxele speciale practicate de SUPAFLC Brăila. Cu această ocazie s-a aprobat faptul că partidele trebuie să plătească 2,20 lei/mp/lună pentru birouri şi 1,20 lei/mp/lună pentru dependinţele sediilor pe care le primesc. Astfel, UNPR Brăila plăteşte o chirie lunară de 524 lei, respectiv 6.288 lei pe an, pentru suprafaţa închiriată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro