Mergi la conţinutul principal

Unora le-au murit lăudătorii, așa că se bagă-n seamă singuri

Ce ți-e și cu destinația turistică a anului! Cică și Brăila ar fi în cărți! Mai exact, ar fi fost nominalizat Complexul Alma de 4 stele din Lacu Sărat! Așa se laudă administratorii complexului. În realitate, nu ar fi vorba despre nicio nominalizare cât mai degrabă despre o banală înscriere. Adică, cine crede că merită/are șanse și oferă turiștilor ceva deosebit se poate înscrie, urmând ca apoi publicul prin voturi și juriul să decidă care-i destinația turistică a anului. Sigur, sunt mai multe categorii! Alma a intrat la resorturi. Recent, aveau în jur de 23 de voturi de la public. Muuuult, după părerea noastră!

Anul trecut a câștigat Iașiul, de exemplu, criteriile fiind – după cum am citit în presa centrală - atractivitatea obiectivelor şi experienţelor turistice din destinaţie, implicarea comunităţii evidenţiată prin investiţii în infrastructură şi acţiuni de promovare realizate în ultimii doi ani şi puterea brandului de destinaţie.

Revenind la Alma de Lacu Sărat, când citești prezentarea cazi pe spate, la fel cum cazi pe spate și te lovești rău de tot și când afli tarifele...În fine, fiecare are voie să ceară cât vrea, dar de dat dă cine poate. De exemplu, pentru Paște, scorurile pornesc de la 429 euro/ persoană, în condițiile în care se intră cu cina și se iese cu micul dejun, trei nopți de cazare.

Cert este că n-am reușit să aflăm până la urmă ce afecțiuni se tratează la marele Complex Alma: Renașterea, asta-i tema principală, așa cum rezultă din prezentare. Afecțiunile sunt ținute la secret! Nici măcar la Realitatea TV, la marea emisiune despre Brăila, marele administrator de la Alma n-a fost în stare să articuleze două vorbe despre bolile tratate cu mare succes la 4 stele. Dacă ne-ntrebați pe noi, de la Scormonitoru, o fi vorba despre niscaiva boli mintale: în fond, doar un nebun ar da atâția bani...(Dogele de Veneția)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro