Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Uniunea Europeana va hrani 35.000 de braileni saraci

Braila este unul dintre judetele cu cele mai multe cazuri sociale. Gratie unui program european, care se va derula in perioada septembrie 2007 - decembrie 2008, zeci de familii aflate la limita saraciei vor primi zahar si faina. Finantarea provine din Fondul European de Garantare Agricola. Actiunea se va desfasura la nivel national si va avea ca obiectiv ajutorarea a sute de mii de persoane cu venituri reduse.
In cursul acestor zile, reprezentantii Prefecturii, sprijiniti de Directia Muncii si Protectiei Sociale, au centralizat datele referitoare la populatia cu venituri foarte mici. Conform rezultatelor, in judetul nostru, aproximativ 35.000 de persoane vor primi, incepind din septembrie, zahar si faina. "Deocamdata nu se stie in ce cantitate. Este un sprijin care vine din partea Uniunii Europene pentru statele membre. Va pot spune ca am identificat spatiile unde vor fi depozitate aceste produse pentru persoanele defavorizate. Acestea urmeaza sa fie avizate din punct de vedere sanitar. Totul se desfasoara potrivit prevederilor H.G. nr. 710/2007. Reprezentantii Crucii Rosii vor fi aceia care vor distribui pachetele. Printre beneficiari se afla familii numeroase, pensionari agricultori, persoane care se afla in centre rezidentiale, beneficiari de mese la cantina de ajutor social", ne-a declarat Mircea Fudulaiche, subprefect al judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii