Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Unitati de blindate irakiene, desfasurate in zone din Bagdad

Ministerul irakian al Apararii a ordonat desfasurarea de unitati de blindate in unele zone din Bagdad si va aresta orice persoana inarmata, a anuntat, luni, generalul Abdel Aziz Mohammad, seful pentru operatiuni militare, relateaza AFP.
"Ministerul a ordonat desfasurarea de unitati de blindate, cu drapelul irakian care simbolizeaza unitatea, in zone din Bagdad in care fortele Ministerului de Interne nu sint prezente", a explicat el.
Generalul a subliniat ca misiunea trupelor "va fi una de aparare a cetatenilor si nu va fi impotriva lor", dar nu a precizat unde vor fi desfasurate fortele.
Masura urmareste sa linisteasca populatia, dupa violentele interconfesionale din ultimele zile, soldate cu cel putin 140 de morti, dupa atentatul de la mausoleul siit din Samarra.
Potrivit generalului, Guvernul a ordonat arestarea "oricarei persoane inarmate, indiferent de partidul politic sau religios din care face parte".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii