Mergi la conţinutul principal

Unii călători din mijloacele de transport în comun, tot fără mască

luni, au fost depistate 15 persoane, dintre care 2 şoferi şi 13 pasageri, care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii

 

Călătorii din mijloacele de transport în comun, dar şi unii şoferi, continuă să treacă peste lege! Luni, poliţiştii brăileni împreună cu poliţiştii locali au acţionat în autovehiculele destinate transportului public de persoane, având ca principal obiectiv siguranţa cetăţenilor, în contextul prevenirii răspândirii COVID-19.

Cu această ocazie, au fost depistate 15 persoane, dintre care 2 şoferi şi 13 pasageri, care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport. Cei depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 5.400 lei.

La data de 9 noiembrie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic. Au verificat 28 de societăţi comerciale, legitimat peste 100 de persoane şi au controlat 130 de vehicule, 103 dintre acestea fiind mijloace de transport în comun ce asigură transportul angajaţilor la muncă, taxiuri şi microbuze de transport şcolar.

Au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare totală de peste 13.000 de lei, dintre care 44 la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu