Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ungureanu a adus o victorie pretioasa si un salt de doua locuri in clasament

Dacia: Olteanu - Ciocea, L. Ivan, Pelin, Sandru - Ochia, Plesa (min. 46: Covaci; min. 84: Constantinescu), Olenic, Iliuta - Vasilache (min. 49: Ghioca), Ungureanu
Antrenor: Gigi Ion
Precizia: Cernica - Sala (min. 46: Pandele), Mauta (min. 33: Cimpeanu), Elca, Draganoiu, Aboaice - Dedu (min. 72: Moldovan), Coteanu, Cojocaru, Terciu - Foca
Antrenor: Daniel Bona
Arbitri: Horia Abrudan (Salaj) - Catalin Oprisanu si Daniel Hulubei, ambii din Vaslui
Observator FRF: Nicolae Pantea (Bucuresti)

Spre deosebire de alte partide in care s-a chinuit sa marcheze, Dacia a deschis repede scorul simbata, in disputa cu Precizia, dupa o actiune pe partea stinga a lui Sandru, incheiata cu o centrare si o reluare imparabila, cu capul, a lui Ungureanu, in minutul 7.
Spectatorii prezenti pe Municipal au inceput sa spere ca Dacia se va impune la scor in acest joc. Numai ca dupa marcarea golului, Precizia a fost echipa care mai bine de 20 de minute a fost mai activa si a exercitat o presiune constanta asupra careului de 16 metri, fara insa a pune in pericol cu adevarat poarta lui Olteanu.
Brailenii si-au adus totusi aminte ca evolueaza pe teren propriu si in ultimul sfert de ora au incercat sa pericliteze poarta adversa. Sandru (min. 30) i-a incercat primul vigilenta lui Cernica, iar dupa o actiune in trei, Vasilache, Ungureanu, Ciocea, ultimul a sutat pe linga vinclul portii oaspetilor.
In ultimul minut de joc al primei reprize Sandru a reluat cu latul insa Elca a deviat aproape de linia portii in corner, iar in faza imediat urmatoare Iliuta a sutat in plasa laterala, lasind impresia spectatorilor de la tribuna intii ca mingea a intrat pe spatiul portii.

Ungureanu si Dedu au ratat cele mai mari ocazii ale partii secunde

La patru minute de la reluare, Dacia a creat o faza spectaculoasa finalizata de Iliuta cu un sut prea slab pentru a-l pacali pe portarul Preciziei.
Dupa numai cinci minute noul intrat in tabara oaspetilor, Pandele, a trimis o "torpila" de la 15 metri si mingea a trecut la o palma de stilpul din dreapta al portii brailene. In minutul urmator Dacia a fost la un pas de 2-0. Ghioca i-a pasat lui Ungureanu, aflat intr-o pozitie avantajoasa, colegul sau din avanposturi a incercat un lob peste Cernica iesit din poarta insa mingea a trecut peste transversala.
Precizia a ratat cea mai mare ocazie de a egala in minutul 58 cind, dupa o pasa de la Foca, Dedu a alunecat si nu a putut trimite mingea pe linga Olteanu, iesit inoportun din poarta.
Oaspetii au dominat teritorial, fara a periclita insa poarta Daciei, in timp ce brailenii au fost preocupati in exclusivitate de faza defensiva, apelind la numeroase trageri de timp pentru a fractiona jocul, motiv pentru care Laurentiu Ivan a si primit un cartonas galben.
Doar doua faze au mai animat jocul in ultima sa parte. Ungureanu l-a depasit in viteza pe Draganoiu, dar nu a obtinut decit un corner, iar in replica Precizia a beneficiat de o lovitura de colt in urma careia Cojocaru a reluat cu capul din 6 metri si Olteanu a retinut.
Chiar daca au fost apostrofati in permanenta de spectatori pentru jocul ultradefensiv, brailenii si-au realizat obiectivul pentru acest meci, obtinind o victorie extrem de necesara in acest final de campionat.

"Cel mai important lucru este ca am obtinut victoria" considera, la finalul partidei, antrenorul Daciei

Desi pe parcursul meciului, dar mai ales in repriza a doua, Gigi Ion a stat in permanenta la limita spatiului tehnic, dind indicatii unora, certindu-i pe altii, la finalul jocului el se declara multumit de faptul ca Dacia a obtinut un succes extrem de important: "Ma asteptam la o replica de acest gen deoarece Precizia este o echipa masiva care a primit cele mai putine goluri din serie, dupa lidera. Din pacate, noi am suferit la capitolul fizic, asa cum am remarcat de cind am venit la Dacia, ceea ce a facut ca formatia vizitatoare sa ne creeze destule probleme pentru ca ei au fost mai proaspeti, au alergat mai mult. Noi, din fericire, ne-am aparat mai bine si nu le-am lasat jucatorilor adversi sansa de a periclita poarta.
Cel mai important lucru este ca am obtinut victoria si pentru aceasta ii felicit pe jucatori. Emotiile insa nu au trecut, dar cred eu ca echipa este pe un drum bun si ca vom reusi sa ne mentinem in Divizia B".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii