Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ungaria se asteapta la o rezolvare rapida a problemei vizelor pentru SUA

Reglementarile americane care impun necesitatea unei vize de intrare in SUA pentru cetatenii ungari ar putea fi modificate in termen de o luna sau doua, a declarat, miercuri, ministrul ungar de Externe, Kinga Goncz, relateaza MTI.
Noile masuri adoptate de Senatul american se refera mai mult la vizitatorii care implica riscuri de securitate decit la imigrantii care cauta de lucru, a spus Goncz.
Modificarea este buna pentru Ungaria, a apreciat ministrul ungar de Externe, adaugind insa ca numarul cetatenilor ungari care ramin in Statele Unite dupa expirarea vizelor - unul dintre criteriile avute in vedere de proiectul de lege adoptat de Senatul SUA - se mentine inca la un nivel prea ridicat.
Presedintele american, George W. Bush, a anuntat, in noiembrie, ca autoritatile de la Washington cauta modalitati pentru eliminarea vizelor in cazul mai multor state.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii