Mergi la conţinutul principal

Unde vă încadraţi? Iată profesiile care predispun cel mai mult la adulter

Bancherii nu au cea mai bună reputaţie, iar un nou sondaj, realizat de un site care intermediază întâlniri amoroase pentru persoane căsătorite, nu va ajuta deloc în această privinţă, persoanele care lucrează în domeniul financiar - bancar fiind cei mai mulţi dintre utilizatorii site-ului amintit.
Potrivit independent.co.uk, datele furnizate de Illicit Encounters arată că 18 la sută dintre utilizatorii săi sunt bancheri, iar numărul acestora a crescut cu 8 la sută de la începutul anului. Illicit Encounters este un site de întâlniri amoroase care se adresează persoanelor căsătorite.
Iată care sunt profesiile ale căror practicanţi sunt cei mai dispuşi la adulter, pe baza procentelor ocupate de fiecare profesie în rândul utilizatorilor.

Servicii financiare - 18 la sută
Management / Resurse Umane - 12
Funcţii de conducere executivă - 8
Freelanceri sau proprietari de mică afacere - 8
Ingineri - 6
IT / Comunicaţii - 6
Contabilitate - 5
Vânzări şi Marketing - 4
Administraţie Publică - 3
Sănătate - 3
Juridic - 3
Publicitate / Media / Divertisment - 2
Arte - 2
Educaţie - 2
Servicii - 2
Pensionari - 2
Relaţii clienţi - 1
Turism - 1
Lucrători comerciali - 1 la sută
Topul este realizat pe baza profesiilor declarate ale celor 970.000 de utilizatori din Marea Britanie ai site-ului Illicit Encounters.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro