Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un tinar din Gropeni a injunghiat trei consateni

In virsta de 22 de ani, Tudorel Rosca, din comuna Gropeni, a fost trimis in judecata, in lipsa, pentru vatamare corporala si lovire (art. 181 si 180 Cod Penal). In toamna anului trecut, inculpatul - care, la ora actuala, figureaza plecat din Romania (din 13 ianuarie 2006) - s-a luat la harta cu mai multi consateni, lovindu-i mai apoi cu cutitul pe trei dintre acestia. Oamenii legii precizeaza ca, inainte de a parasi tara, Rosca a declarat ca, de fapt, nu a provocat el conflictul, ba dimpotriva, ar fi incercat sa-l aplaneze. Afirmatiile s-au dovedit fara temei.
In seara zilei de 11 septembrie 2005, inculpatul se afla la cafe-barul SC "Dumbravita" din comuna Gropeni, impreuna cu Adrian Dicianu si Marian Puia. La un moment dat, si-au facut aparitia alti sateni, Costel Tihan si Vasile Mandrila. Pe fondul unor nintelegeri mai vechi, Vasile s-a luat la cearta cu Adrian. A intervenit si Costel Tihan, ca sa aplaneze conflictul iscat, insa in acel moment a primit un pumn in figura, de la Tudorel Rosca. Anchetatorii precizeaza ca, in continuare, Rosca a iesit din local, insa a revenit dupa putin timp, inarmat cu un cutit. El a inceput sa loveasca la nimereala, provocind panica printre sateni. Pe barmanul Vasile Tihan l-a lovit in antebratul drept, provocindu-i leziuni ce au necesitat 13 zile de ingrijiri medicale, iar pe Marian Puia in zona coapsei stingi (8 zile de ingrijiri medicale). Cel mai grav ranit a fost Costel Tihan (cu 24 de zile de ingrijiri medicale), care a primit o lovitura de cutit in zona abdomenului. In aceeasi seara, victima a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta. Dupa declansarea cercetarilor, Tihan s-a constituit parte civila cu suma de 30.000 de lei RON.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii