Mergi la conţinutul principal

Un tânăr de 25 de ani, angajat la o fermă din zona Viziru, a murit electrocutat

cazul tânărului găsit mort la fermă, în cursul zilei de marţi, este în anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, dar şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă • se pare că este vorba despre un accident de muncă, tânărul fiind muncitor în cadrul unei ferme a S.C. Eldomir SRL Tufeşti • în urma necropsiei s-a stabilit că tânărul angajat a murit în urma unei electrocutări, însă cercetările sunt încă în curs

 

Decedat la locul de muncă în urma unei electrocutări! Este vorba despre tânărul de 25 de ani găsit mort, în cursul zilei de marţi, la o fermă din extravilanul comunei Viziru, mai exact la o fermă din Tufeşti. Este o moarte suspectă, astfel că acest caz este în anchetă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, dar şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Brăila. Se pare că este vorba despre un accident de muncă, însă urmează să se stabilească cum s-a produs tragedia.

De la Serviciul de Medicină Legală Brăila, unde s-a efectuat necropsia tânărului găsit mort, ni s-a comunicat faptul că decesul a survenit în urma unei electrocutări. Mai departe, poliţiştii şi procurorii vor stabili cum s-a produs totul şi cine se face vinovat. De la ITM, ni s-a comunicat că acest caz este în cercetare.

Am încercat să aflăm mai multe date de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, însă fiind o anchetă în curs, sub coordonarea procurorului, am fost direcţionaţi către Parchetul care a preluat cazul. Redactorii au transmis o solicitare către Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei, iar răspunsul a venit în scurt timp, numai că am aflat că cercetările sunt în curs. “La data de 20.10.2020 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăţei sub nr.unic 953/P/2020 cauza privind decesul numitului S. D.  - muncitor în cadrul Fermei nr.17 al S.C. Eldomir SRL Tufeşti. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă), prev. de art.192 alin.1 Cod penal. Conform Ordinului nr.1/16.01.2020 al prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cauza va fi preluată spre instrumentare de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila”, se arată în răspunsul transmis de la Parchetul Însurăţei.

După cum v-am informat pe site-ul cotidianului nostru, un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe 27 octombrie, în zona unei ferme din judeţ. Fiind vorba despre o moarte suspectă, poliţiştii şi procurorul fac cercetări.

Potrivit poliţiştilor, marţi dimineaţă, s-a transmis o sesizare cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani a fost găsit decedat la o fermă din extravilanul localităţii Viziru. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro