Mergi la conţinutul principal

Un singur candidat înscris la concursul de manager pentru Spitalul Județean

• este vorba despre Didi Crintea, actualul manager interimar al unității spitalicești

 

Înscrierile pentru funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgenţă (SCJU) Brăila s-au încheiat, un singur candidat dorind să participe la concurs. Este vorba despre Didi Crintea, actualul manager interimar al unității.

Aceasta este economist de profesie, șefa Serviciului Managementul Calității Serviciilor de Sănătate din cadrul unității spitalicești. De asemenea, Didi Crintea s-a specializat ca auditor, în cadrul asociației Mișcarea Română pentru Calitate, dar și ca evaluator, urmând cursurile Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, București.

Pe postul de manager al Spitalului Județean a fost numită în luna decembrie a anului trecut, după ce fosta conducere, dr. Delia Râșnoveanu, şi-a dat demisia în urma presiunilor publice cauzate de decesul unui pacient în vârstă de 53 de ani, care a fost găsit fără suflare lângă gardul unității.

Revenind la concurs, Didi Crintea va susține proiectul de management pe data de 30 mai, iar pe 3 iunie se vor afișa rezultatele finale. Durata mandatului este de 4 ani.

Pe perioada interimatului, aceasta a reușit să implementeze două proiecte importante pentru spital. Primul se referă la introducerea serviciului de teleradiologie și imagistică medicală, prin care medicii cu expertiză interpretează imaginile (CT, RMN) de la distanță, în timp real, iar pacienții primesc rapoartele medicale ale investigațiilor. În final, diagnosticul poate fi pus mai rapid și poate fi inițiat tratamentul. Al doilea proiect îl reprezintă schimbarea stației de apă din cadrul compartimentului de hemodializă, asigurându-se astfel continuitatea actului medical.

De asemenea, Didi Crintea ne-a declarat că a continuat proiectele începute de fostul manager, unul dintre acestea fiind înlocuirea a 200 de paturi din corpul B, un lot cu alte 200 urmând să sosească în curând.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro