Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un punct de aur

Cu toate ca este o formatie nou promovata in acest esalon, AS Viitorul se comporta ca una cu state vechi, care stie sa joace la rezultat. Cel putin pina in acest moment formatia din Insuratei a obtinut rezultatele pe care si le-a propus Marian Stavarache, cel care a promovat echipa in Liga a II-a.
Vinerea trecuta, la Calarasi, Viitorul si-a propus sa se apere departe de propriul careu, astfel ca la pauza tabela era intacta. In afara de nenumaratele centrari in careu, toate rezolvate cu multa stapinire de sine de catre fundasii centrali ai oaspetilor, Dunarea a avut o singura ocazie de a marca in prima jumatate a partidei prin Cotea, insa Stoica a avut un reflex salvator.
Pe fondul unei dominari sterile a gazdelor formatia din Insuratei a reusit un contraatac rapid in minutul 60, Oprea l-a lansat in adincime pe Vioreanu care la rindul lui a centrat in fata portii insa Bratosin a sutat in portar. Dobre nu a reusit sa profite de o grava greseala a defensivei gazdelor in minutul 69, iar patru minute mai tirziu Stanciu a fost agatat in careu fara ca arbitrul de centru sa sanctioneze in vreun fel defensiva Dunarii.
Singura ocazie clara de gol a echipei din Calarasi s-a derulat in minutul 65 cind din lovitura libera cel mai insistent jucator al gazdelor, Cotea a trimis mingea in bara portii aparate de Stoica.
"Consider ca rezultatul este echitabil in conditiile in care noi ne-am propus doar sa ne aparam pentru a obtine un punct. Sint bucuros ca ne-am realizat obiectivul, dar mai ales pentru faptul ca jucatorii nostri au inteles ca intotdeauna cheia succesului sta doar in disciplina tactica si respectarea cu strictete a sarcinilor trasate de antrenor. La Stanciu se putea acorda penalty, insa trebuie sa recunoastem ca am avut si noi noroc in citeva rinduri", a declarat presedintele Paul Alexandru.
AS Viitorul: Stoica - Cheles (min. 40: Baicu), Nicolae, Bogdan, Bratosin - Samuila, Dima, Vioreanu, Pislaru - Dobre (min. 84: Boros), Oprea (min. 57: Stanciu)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii