Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un pensionar a fost gasit conducind cu 1.80 grame la mie alcool in singe

Procurorul Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, a dispus trimiterea in judecata a invinuitului Ionel M., de 51 de ani, pensionar, domiciliat in municipiul Slobozia, care a fost depistat conducind autoturismul personal cu o alcoolemie de 1.80 grame la mie.
Acuzarea precizeaza ca, in ziua de 20 martie 2005, ora 14.35, lucratori ai Politiei Rutiere aflati pe Calea Galati au oprit pentru control Dacia cu numar de inamtriculare IL-02-MYY, la volanul careia se afla invinuitul Ionel M. Cu acest prilej, oamenii legii au constatat ca soferul mirosea puternic a alcool si l-au testat cu aparatul etilotest. Ulterior, Ionel M. a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de singe necesare stabilirii alcoolemiei. La ora 14.52, suspectul avea 1.80 grame la mie alcool in singe, cu mult peste limita legala admisa. El a declarat politistilor ca, in seara precedenta, a fost la o petrecere organizata cu ocazia logodnei fiicei lui, unde consumase 50 ml de gin si 2 litri de vin cu apa minerala. A doua zi, la prinz, a urcat la volan, hotarit sa se intoarca la Slobozia. La ora 14.35, el a fost, insa, oprit de politistii braileni, pentru ca patrunsese pe Calea Galati, unde circulatia se desfasoara in sens unic.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii