Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un numar de 29 de membri ai al-Qaida, arestati

Fortele irakiene si americane au arestat, duminica si luni, 29 de membri al-Qaida, dintre care mai multi lideri locali ai acestei retele din Irak, a anuntat Ministerul irakian de Interne, transmite AFP.
"Am arestat, luni, 22 de membri ai retelei al-Qaida, intre care doi frati ai lui Abu Omar al-Baghdadi, seful "Statului Islamic in Irak", la Baiji", 220 de kilometri nord de Bagdad, a declarat purtatorul de cuvint al Ministerului de Interne, generalul Abdel Karim Khalaf. "Aceste arestari, efectuate de fortele de politie, au devenit posibile datorita informatiilor culese de Ministerul de Interne."
"Satul Islamic din Irak" este o alianta de grupari sunnite conduse de ramura irakiana a retelei al-Qaida, care a revendicat, vineri, rapirea si executia a 14 politisti irakieni la Baaquba, la nord de Bagdad, pentru a razbuna astfel presupusul viol al unei femei sunnite de catre politisti.
"Am mai reusit sa arestam un barbat foarte periculos din nordul Irakului, Fuad Ahmed al-Mufraji, responsabil de numeroase asasinate si sef al "Statului Islamic" pentru regiunile din nord, in apropiere de Tikrit", la 180 de kilometri nord de capitala, a adaugat Khalaf.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii