Mergi la conţinutul principal

Un nou stadion în stațiunea Lacu Sărat

• au demarat lucrările pentru implementarea proiectului de investiții “Construire bază sportivă Tip 1, al Stadionului nr. 1, Stațiunea Lacu Sărat, comuna Chiscani” • investiția în valoare de 1,7 milioane de lei vizează, practic, reabilitarea și modernizarea fostei baze sportive "Chimia"

 

Marți, 16 mai, la Stadionul din Stațiunea Lacu Sărat au demarat lucrările pentru implementarea proiectului de investiții “Construire bază sportivă Tip 1, al Stadionului nr. 1, Stațiunea Lacu Sărat, comuna Chiscani”.

Inițial lucrările trebuiau să înceapă în cea de a doua jumătate a lunii martie, însă din cauza avizelor care trebuiau obținute au început cu aproape 2 luni de întârziere. Se poate spune că birocrația a amânat startul lucrărilor. Însă totul este bine când se termină cu bine și de marți s-a intrat în forță la pregătirea terenului. Firma angajată să curețe suprafața de teren pe care se va construi baza sportivă s-a apucat de lucru și chiar a reușit să curețe o mare suprafață de teren. Astăzi, 18 mai, vin alte utilaje care urmează să taie toți puieții care au crescut și care, dacă erau lăsați, puteau forma o pădure deasă. Tot în cele două săptămâni programate pentru pregătirea terenului, urmează să fie demolată clădirea veche în care sunt amplasate vestiarele, tribuna metalică și să se defrișeze și zona aceea de teren.

“Marți am început efectiv lucrul la terenul de fotbal din Stațiunea Lacu Sărat. Conform proiectului, startul lucrărilor era programat spre finalul lunii martie, birocrația ne-a ținut pe loc, a trebuit să obținem opt avize, a durat. Vorbim despre o întârziere de aproape două luni, însă nu a depins de noi. De cealaltă parte, constructorul ne-a dat asigurări că proiectul va fi gata până la finalul acestui an. Sper ca în două săptămâni suprafața de teren pe care se va construi baza sportivă să fie pregătită, iar Simion Construct, firma câștigătoare a licitației pentru construirea bazei sportive, să se apuce de treabă”, ne-a declarat Costică Cojea, primarul comunei Chiscani.

Suprafața pe care se va realiza Proiectul de investiții “Construire bază sportivă Tip 1, al Stadionului nr. 1, Stațiunea Lacu Sărat, comuna Chiscani” la Stadionul Chimia este de aproximativ 13.202 mp. Terenul de fotbal, cu gazon sintetic, va avea dimensiunile omologate UEFA și FRF, va avea nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori. Vor mai fi realizate un teren mic, ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și care va avea dimensiunea de 20 m x 40 m, o clădire destinată vestiarelor și birourilor administrative, o parcare cu 55 de locuri pentru autovehicule și autocare.

Valoarea estimată pentru baza sportivă de TIP 1 este de 1,7 milioane de euro și va fi realizată pe fostul teren de rugby.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro